OKONČANA DRAMA U BAČKOM GRADIŠTU: Pretio da će se razneti bombom, gatara mu rekla da ga žena vara
Foto: Rtv

Pregovori vođeni od sinoć

OKONČANA DRAMA U BAČKOM GRADIŠTU: Pretio da će se razneti bombom, gatara mu rekla da ga žena vara

Crna Hronika -
Oko 9 časova ispred kuće je stigao i njegov sin, a 25 minuta kasnije M.L. je u bademantilu izveden iz kuće u kola hitne pomoći

M.L star oko 70 godina koji je sinoć pretio da će se razneti bombom u porodičnoj kući Ulici Doža Đerđa 66 u Bačkom Gradištu, predao se jutros policiji, saznaje Radio - televizija Vojvodine. Pregovori sa policijom o mirnom rešavanju ovog incidenta nastavljeni su jutros. Oko 9 časova ispred kuće je stigao i njegov sin, a 25 minuta kasnije M.L. je u bademantilu izveden iz kuće u kola hitne pomoći.

Naime, kako saznajemo, on je unazad nekoliko dana maltretirao suprugu. Taj čin ponovio je i juče, a po prijavi, zajedno sa policijom u kuću je stigla i njihova ćerka. On je tada prema rečima komšija kroz prozor pucao nekoliko puta iz pištolja, da bi potom pripretio da će se razneti bombom. Takođe, kako ističu ovaj bračni koji ima četvoro dece sklon je konzumiranju alkohola.

Kako saznajemo, sve je to uradio jer mu je neka gatara rekla da ga žena (75) vara. On je samoubistvom pretio defanzivnom bombom, a nezvanično saznajemo da je reč o bivšem vojnom licu, majoru u penziji. U kući je bila i njegova supruga V.L. Pregovori sa policijom juče bili su neuspešni.Pregovarački tim policije koji je stigao iz Novog Sada napustio je mesto događaja. Ispred kuće je ostao jedan policajac koji je dežurao tokom noći. Do incidenta je najverovatnije došlo zbog nasilja u porodici.Naime, kako saznaje RTV, on je unazad nekoliko dana maltretirao suprugu. Taj čin ponovio je i danas, a po prijavi, zajedno sa policijom u kuću je stigla i njihova ćerka.On je tada pucao u vazduh iz pištolja, da bi potom pripretio da će se razneti bombom.Nezvanično, ovaj bračni par sklon je konzumiranju alkohola. Policija je blokirala ulicu, a ispred kuće je i vozilo Hitne pomoći.

RTV

http://www.youtube.com/watch?v=By_y4jKjN48

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track