BAHATI VOZAČ: Mislio sam da sam udario ciglu, a ne devojke!
Foto: NEBOJSA MANDIC

Novi „kantrimen“: Uhapšen D. V. iz Surčina

BAHATI VOZAČ: Mislio sam da sam udario ciglu, a ne devojke!

Crna Hronika -
D. V. (57) pokosio učenice Saru Marjanović (17) i Milicu Spirić (17) u ponedeljak veče, pa dao gas i pobegao

BEOGRAD - D. V. (57) iz Surčina uhapšen je sinoć zbog sumnje da je u ponedeljak oko 21 sat udario dve učenice u Skopljanskoj ulici u Surčinu, posle čega je pobegao. Bahatom vozaču određeno je zadržavanje od 48 sati i u tom roku biće priveden u Treće osnovno tužilaštvo na saslušanje.Kako saznajemo, D. V. se sam prijavio policiji, ali dok su ga policajci tražili na adresi na kojoj živi. Nezvanično, on je u policiji ispričao da nije znao da je udario devojke, mislio je da je udario u ciglu!- Njegova priča je veoma sumnjiva, naročito što je automobil sakrio kod kuma, koji je takođe priveden - rekao je izvor Kurira iz istrage.

Milica Spirić
Milica Spirić

D. V. se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanja pomoći, dok se njegov kum sumnjiči za pomoć učionicu posle izvršenog krivičnog dela.Da podsetimo, u stravičnoj nesreći povređene su Sara Marjanović (17), učenica srednje Medicinske škole, i njena drugarica Milica Spirić (17) kad je na njih, dok su šetale s drugarima, naleteo automobil i odjurio ostavljajući ih u krvi. Za bahatim vozačem odmah je raspisana potraga, a policija je intenzivnim radom došla do saznanja da je reč o automobilu ‚‘seat“ beogradske registracije i pedesetsedmogodišnjem vozaču D. V. iz Surčina.- Išli smo ivicom puta jer nema trotoara i odjednom smo začuli kola koja su se kretala velikom brzinom. Pokušali smo da ga izbegnemo, ali nas je vozač bukvalno pokupio i bacio na travnjak. Udarac je bio strašan. Bila sam sva krvava. Plašila sam se za Milicu jer nije reagovala - ispričala je za Kurir užasne trenutke Sara Marjanović.Povređene devojke svojim automobilom u bolnicu je prevezao slučajni prolaznik, a samo pukom srećom nisu povređeni drugi tinejdžeri koji su bili u društvu Sare i Milice.

Ovde su pregažene... Mesto nesreće
Ovde su pregažene... Mesto nesreće

Sara je posle ukazane pomoći u KBC Zemun puštena na kućno lečenje. Njoj je polomljen palac, povređena trtična kost i ima veliki podliv na oku. Nažalost, Milica je zbog teških povreda zadržana u bolnici i nalazi se u veštačkoj komi.- Nadam se da će vozač biti adekvatno kažnjen za ovo što je uradio - rekla je za Kurir Sarina majka Željka Todorović.Miličin otac Zoran Spirić za naš list je izjavio da je strašno što se vozač nije zaustavio, ali da ga taj čovek ne zanima.- Zanima me samo da mom detetu bude dobro - kaže Spirić.(A. B. - J. S.)

Duže se skrivaoMILIĆEVA GONILI DO KINEMarko Milićev (33) iz Beograda optužen je da je 25. jula 2014. na Brankovom mostu automobilom „mini kantrimen“ udario Luku Jovanovića (21) dok je s prijateljima gurao „ladu“ koja se pokvarila. Milićev je posle nesreće pobegao i uhapšen je u Kini, odakle je izručen 7. septembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track