MUK NA GROBLJU U VRATARNICI: Sahranjena mala Anđelina (3)
Foto: Printscreen Pink

Selo ispratilo svirepo ubijenu devojčicu

MUK NA GROBLJU U VRATARNICI: Sahranjena mala Anđelina (3)

Crna Hronika -

VRATARNICA - Trogodišnja Anđelina Stefanović koju je u subotu mučki silovao i ubio Vladica Rajković u selu Vratarnica kod Zaječara sahranjena je danas popodne na seoskom groblju udaljenom 2 kilometra od kuće u kojoj je živela mala Anđelina.

Pogrebna povorka sa telom trogodišnje Anđeline Stefanović koju je u subotu mučki silovao i ubio Vladica Rajković u selu Vratarnica kod Zaječara, krenula je danas nešto posle 15 časova iz kuće Stefanovića ka groblju.

Foto: Printscreen Pink

Kovčeg male Anđeline je u traktoru, a načelu povorke je dečak koji nosi njenu sliku. Porodica ide za kovčegom, skrhana bolom i nevericom.

Foto: Printscreen Pink

Majka i baka devojčice voze se na traktoru pored deteta i neutešno plaču. "Anđo, pile moje", ponavlja baka devojčice. Kada je kolona stigla do groblja, sliku devojčice i cveće su nosili Anđelini brat i sestra. Njena baka je kukala:

Foto: Printscreen Pink

"Pile moje bakino, ne mogu više. Ruke ti se osušile da bog da, zlotvore!". Majka je samo ćutala. I najtvrđi muškarci puštaju suze u tišini...

Foto: Printscreen Pink

Sahrani prisustvuje oko 50 ljudi, uglavnom članovi porodice, komšije i prijatelji.

Foto: Printscreen Pink

U kuću u kojoj je živela devojčica danas ranije stigao je mali, beli kovčeg u kome se nalazi Anđelinino telo. Prijatelji i rodbina se okupljaju i izjavljuju saučešće devojčicinoj majci i ostalim članovima porodice.

Foto: Printscreen Pink

U kući je i Anđelinin otac, Milomir Mitrović (42), koji je nikada nije priznao. Rođeni brat ubice, Perica Rajković, sve vreme je u kući i pomaže oko priprema za sahranu.

Pre sahrane porodica i meštani okupili su se u kući porodice Stefanović, devojčicina baka Dušanka sa rođacima nemo je sedila u dvorištu kuće. Iz kuće porodice ubice, koja se nalazi na svega 50 metara od kuće u kojoj je Anđelina živela, čuju se jauci ubicine babe: "Jaoj, Vlado sine, šta uradi"...

Na svega dvadesetak metara od kuće ubice nalazi se i kuća u kojoj je živela Dragana Stanković (47), koju je Vladica takođe mučki ubio.

Foto: Printscreen Pink

Meštani sela Vratarnica idu od jedne do druge kuće ubijenih i izjavljuju saučešće.

Anđeliju Stefanović (3) iz sela Vratarnica kod Zaječara je Vladica Rajković (28), odveo sa rođendana na kom su bili, mučki je silovao, pa je ubio pesnicama i kamenicama.

Obdukciom je utvrđeno da je Rajković pocepao utrobu devojčici. Monstrum je priznao policiji zločin, kao i to da je ubio još jednu ženu iz istog sela.

On se trenutno nalazi u pritvoru.

(Blic/Alo/PinkFoto: Printscreen Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track