DANAS SAHRANA MALE ANĐE, MAJKA OČAJNA: Kupila sam sve novo, da moje dete pristojno ode na onaj svet
Foto: Kurir/ Dragan Ilić

Majka Danijela u suzama ljubi odećicu za svoju mezimicu

DANAS SAHRANA MALE ANĐE, MAJKA OČAJNA: Kupila sam sve novo, da moje dete pristojno ode na onaj svet

Crna Hronika -

VRATARNICA - Dok je monstrum smeštan iza rešetaka, u kući ojađenih Stefanovića u Vratarnici Danijela Stefanović i njena majka Dušanka pripremale su sahranu svoje ljubimice Anđelije.

- Spremila sam joj ovo novo odelce za svečanosti, za lepe prilike, a sad ću u njemu da je sahranim... Kupila sam joj sve novo da moja devojčica pristojno ode na onaj svet... Nema zakona koji bi mu sudio kao ja. Srce mi je iščupao, oteo mi najrođenije za sva vremena i sutradan će da izađe iz zatvora, a moje čedo nikad više neće radosno da trčkara. Za njega nema smrtne kazne...

PROKLETSTVO Anđelina treće mrtvo dete u ukletoj kući Stefanovića! Cela porodica poginula u nesreći..

... Zakon je prema njemu human, a gde je bila humanost ljudska za moje dete - priča kroz plač majka Danijela, ljubeći svečanu dečju odeću i ređajući čarapice, majicu, pantalonice... Neutešna majka Danijela kaže da su joj rekli da će joj devojčicu vratiti, ali da su joj potom preporučili da ipak ne otvara sanduk jer je, kažu, za nju tako bolje...

SLIKA KOJA LEDI KRV Monstrum se slikao sa Anđelinom i decom na rođendanu, a onda je silovao i ubio!

Baki presahle suze, ali ne i kletve

Baki Dušanki presahle su suze, ali ne i kletve i pretnje.

- Bog da ga kazni! Nikad mu ništa nažao nismo učinili. Moj sin Dalibor mu je pomagao, vozio mu naftu za traktor, davao i poljoprivredni alat. Ni u ludilu da posumnja neko da je to zver u ljudskom obliku. Kad bi ga doveli na sahranu da vidi svoje „remek-delo“, ja bih mu oči izvadila. Narod bi mu sudio. Šteta što ga je policija onomad spasla. Rastrgli bi ga seljani - kaže baka Dušanka.

Podsetimo, stručnjaci su ocenili da je Vladica Rajković (28), koji je u zaječarskom selu Vratarnica zverski silovao i ubio trogodišnju Anđelinu bio je u trenutku izvršenja zločina potpuno uračunljiv.

I POLICAJCI SU PLAKALI KAO KIŠA: Zanemeli kad su videli telo male Anđeline (3)

Prizor koji su policajci zatekli na mestu zločina bio je tako užasan i mučan da su svi policajci listom koji su se tamo zatekli povraćali i plakali ne verujući da je iko kadar da učini takvo zlo.

(J. Ivić/D. Ilić/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track