DEVOJKA NAPALA POLICAJCE U BEOGRADU: Poprskala ih suzavcem, pa pokazala diplomatski pasoš!
Foto: Mecedes, Twitter

Bahato

DEVOJKA NAPALA POLICAJCE U BEOGRADU: Poprskala ih suzavcem, pa pokazala diplomatski pasoš!

Crna Hronika -
Dušica Jevđenović (24), iz Beograda, nasrnula na policajca koji je hapsio njenog brata Ivana, pa vikala kako joj ne mogu ništa jer je ona "savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova"

Dušica Jevđenović (24) iz Beograda, preksinoć napala policajce suzavcem, i poprskala pripadnika MUP koji je hapsio njenog brata Ivana (22), a kad su i nju priveli u stanicu, pokazala im je diplomatski pasoš! U policiji kažu da je Dušica bila veoma drska i da im je govorila kako joj "ne mogu ništa jer je ona savetnik u Ministarstvu spoljnih poslova"!

Kako se saznaje, neverovatan skandal odigrao se u parku u Ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi, u noći između srede i četvrtka, oko tri sata iza ponoći. Patrola policije primila je poziv da je u toku obijanje "mercedesa" i odmah se uputila na zadatu adresu. Jedan od policajaca primetio je mladića, obučenog u crno, kako se tetura oko "mercedesa".- Kolega je pritrčao mladiću i zatražio od njega da mu pokaže ruke kako bi video da li drži neki alat za obijanje. Međutim, mladić je iz pojasa izvukao pištolj i uperio ga policajcu pravo u lice. Policajac je brzo reagovao, savladao mladića, oduzeo mu pištolj i vezao mu lisice. U međuvremenu, pridružio mu se i drugi kolega iz patrole - priča izvor iz policije.

"Dobro veče, to je moj brat"

Prema rečima našeg sagovornika, u tom trenutku je iz obližnje zgrade izašla starija gospođa i predstavila se kao majka uhapšenog.- Pred policajcima je počela da psuje uhapšenog mladića, a još nas je i nagovarala da ga privedemo. Vikala je: "Opet praviš probleme! Opet si pijan, đubre jedno!" Tada je iz zgrade izašla i jedna devojka, ispostavilo se Dušica Jevđenović, koja je mirno, sa rukama na leđima, prišla policajcima - objašnjava naš izvor.Dušica je, kaže on, policajcima rekla: "Dobro veče, to je moj brat", a onda iz čista mira izvadila suzavac iz džepa i isprskala policajca!- Kolega je pao na zemlju, zapomagao je od bolova. Drugi kolega je odmah pozvao pojačanje i krenuo da savlada devojku. Ubrzo je stigla interventna patrola i situacija se smirila. Devojka je sve vreme psovala policajce, govoreći im da je ona, tobož, savetnica u ministarstvu i da ima diplomatski pasoš - priča naš sagovornik, i dodaje da je napadnuti policajac u velikim bolovima odveden u dom zdravlja, gde su mu sanirane povrede od suzavca.

Žalila se i majkaBrat i sestra, Ivan i Dušica Jevđenović, odmah su privedeni kod tužioca, ali on ih je nakon saslušanja pustio na slobodu.- Kolege su ogorčene što im sudija nije odredio pritvor! U Americi bi za ovo dobili po pet godina zatvora, a kod nas može svako da napadne policajca i nikom ništa - ogorčen je naš sagovornik.Da sve bude zanimljivije, Ivanova i Dušičina majka se za vreme uviđaja žalila policajcima kako njena deca imaju problem sa alkoholom i da često prave probleme.- Skoro su u Moskvi pijani demolirali jedan hotel, ali nisu odgovarali. Valjda su se opet pozivali na njen diplomatski pasoš. Molim vas, sredite da im se izda mera obaveznog lečenja od alkoholizma! To bi ih spaslo! Ako treba, svedočiću za vas na sudu - molila je majka jednog od policajaca.Dušica, inače, na svoje ime ima registrovan džip "mercedes ML" i "audi TT". Ona juče nije želela da priča sa novinarem, tako da smo ostali uskraćeni i za odgovor da li je te automobile zaradila od plate u ministarstvu. MSP: Dušica ne radi u ministarstvu, oduzećemo joj diplomatski pasošU ministarstvu spoljnih poslova rekli su nam da Dušica Jevđenović nije zaposlena kod njih, ali su nam potvrdili da joj je ranije izdat diplomatski pasoš.- Čim smo saznali za incident, dat je nalog da joj se diplomatski pasoš oduzme. Ne znam po kom osnovu ga je dobila - rekao nam je izvor iz ministarstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track