DRAMATIČNO: Majka ubijene Jelene Marjanović bori se za život!
Foto: Privatna Arhiva

Zorica Krsmanović hitno prebačena na intenzivnu negu

DRAMATIČNO: Majka ubijene Jelene Marjanović bori se za život!

Crna Hronika -

Zorici se poslednjih dana zdravstveno stanje drastično pogoršalo, jedva govori, pa su je lekari stavili na aparate i zabranili posete njene porodice

BEOGRAD - Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović Krsmanović iz Borče, bori se za život na intenzivnoj nezi Vojnomedicinske akademije, saznaje Kurir.Jelenina majka već duže vreme bori se sa opakom bolešću, a u poslednjih nekoliko nedelja stanje joj se drastično pogoršalo.

Zoran očajan- Zorica je najpre smeštena u Gradsku bolnicu na Zvezdari, ali je zbog pogoršanja prebačena na VMA, gde lekari daju sve od sebe da joj pomognu. Međutim, od početka ove nedelje toliko joj je loše da su lekari najpre zabranili posete njenoj porodici, a zatim je hitno prebacili na intenzivnu negu - kaže naš izvor blizak porodici Marjanović.Podsetimo, tokom vikenda Zoricu Krsmanović je posetio zet Zoran Marjanović, kumovi i sestre.- Zoran veoma brine o tašti, pa je uznemiren zbog teškog stanja u kome se nalazi. Loše je podneo to što više ne može da joj ide u posete. Prilikom poslednjeg susreta pokazao joj je fotografije male Jane - dodaje naš sagovornik.Kao što smo već ranije pisali, usled bolesti, Zorica teško govori.- Toliko joj je loše da ne može da priča. Samo kuka i jauče, strašno je gledati muke kroz koje prolazi. Ona se već veoma dugo leči, pre nego što je Jelena ubijena, završila je ciklus hemoterapije. Dodatno joj teško pada što je, dok je ranije bila u bolnici, ćerka bila uz nju, pa je sve podseća na to. Sada njene Jelene nema, ozbiljno je bolesna, a monstruozno ubistvo još uvek nije rešeno - kaže Kurirov izvor.Trpi jake bolovePodsetimo, u poslednjem razgovoru za Kurir pevačicina majka zamolila je da se ubica otkrije.- Nije me toliko briga šta će biti sa mnom. Ako postoji drugi svet, idem kod moje ćerke. Ali kako ću pred nju a da ne mogu da joj kažem da je Jana sigurna jer je ubica uhvaćen - ispričala je Krsmanovićeva za Kurir.Ona je tada objasnila da je kod kuće primala infuziju i terapiju, ali da joj ništa nije pomagalo.

Šest meseci prošloKO JE UBIO JELENU?Jelena Krsmanović Marjanović brutalno je ubijena 2. aprila, dok je trčala po nasipu u prigradskom naselju Crvenka. Njeno telo otkriveno je posle 20 sati u kanalu pokraj nasipa. Obdukcija je utvrdila da je zvezda „Granda“ ubijena sa više udaraca tupim predmetom u glavu. Oružje kojim je pevačica ubijena još uvek nije pronađeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track