EKSKLUZIVNO! JEZIVI DETALJI OBDUKCIJE: Ubica Jeleni izbio zube i smrskao lobanju!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Detalji obdukcije ubijene pevačice

EKSKLUZIVNO! JEZIVI DETALJI OBDUKCIJE: Ubica Jeleni izbio zube i smrskao lobanju!

Crna Hronika -

Pored stravičnih povreda koje su na telu Jelene Marjanović konstatovali lekari sudske medicine, na leđima su primetili i oderotine, koje su im ukazale da ju je neko vukao po zemlji, a potom bacio u vodu

BEOGRAD - Pevačica Jelena Marjanović ubijena je sa najmanje deset udaraca čvrstim predmetom u potiljak, od kojih joj je lobanja smrskana, kosa počupana, a od siline udaraca polomljeno joj je i nekoliko zuba!Nesrećna žena, prema onome što su stručnjaci sudske medicine otkrili, u vodi je bila nekoliko sati iako je utvrđeno da je vreme smrti između 17 i 18 sati 2. aprila prošle godine! Njeno telo, podsetimo, u kanalu u naselju Crvenka kod Borče pronađeno je tek narednog dana.Branila se- Na telu Jelene Marjanović konstatovane su brojne povrede. Kosti na rukama su polomljene, a na rukama ima i ogrebotine, što ukazuje da se borila sa ubicom. Međutim, ono što je posebno interesantno i ukazuje na to da je zločinac pažljivo prikrivao tragove jeste činjenica da ispod njenih noktiju nema DNK tragova koji bi nesumnjivo otkrili ko je počinilac. Kod ovakvih, odbrambenih povreda, biološki materijal je gotovo uvek prisutan ispod njih - pojašnjava sagovornik Kurira analizu prikupljenih dokaza, koji bi uskoro trebalo da dovedu do hapšenja ubice.On otkriva da je telo nesrećne žene bilo puno vode, kao i da su joj četiri rebra naprsla.- Osim modrica i ogrebotina po rukama, slične povrede uočene su i na leđima. One su mogle da nastanu tokom borbe, ali i kada je ubica pokušao da se otarasi tela. I povrede rebara, prema mišljenju stručnjaka, mogle su da nastanu tokom prebacivanja tela s mesta ubistva do mesta na kom je pronađeno - navodi on.

Telo pronađeno u kanalu... Forenzičari pre godinu dana na nasipu u Crvenki
Telo pronađeno u kanalu... Forenzičari pre godinu dana na nasipu u Crvenki

Dva pomagačaKako je Kurir pisao, dokazi koje su istražitelji prikupili tokom istrage koja traje skoro punih godinu dana ukazuju da je Jelenin ubica imao dva pomagača. Jedan od njih, kako su otkrili naši sagovornici, najverovatnije je misteriozni biciklista.- Na telu Jelene Marjanović pronađeni su biološki tragovi dve osobe koje su joj bliske. Zasad je odbačena mogućnost da je jedna od njih učestvovala u zločinu, dok se umešanost druge osobe još uvek analizira u sklopu sa svim ostalim dokazima koji su prikupljeni - objašnjava naš sagovornik, ne želeći da otkriva o kojim je osobama reč.Podsetimo, prema informacijama iz istrage, ključni DNK tragovi otkriveni su na donjem vešu i gumici za kosu pevačice Jelene Marjanović.

SadističkiMONSTRUM JOJ ČUPAO NOKTEObducenti su primetili i da su veštački nokti koje je pevačica nosila bili počupani. Na osnovu delova koji su preostali, utvrdili su da oni nisu iskidani dok je pevačica pokušavala da se odbrani, što se obično događa u ovakvim situacijama, već da ih je ubica čupao.

Zoran Marjanović za KurirUBICA JE ZVERINAMuž ubijene pevačice Zoran Marjanović, kako saznajemo, nije video fotografije sa obdukcije supruge, kao ni obdukcioni zapisnik.- Nisam imao snage to da gledam, niti sam želeo. Teško mi pada kad samo pomislim kako se zverina iživljavala nad mojom Jelenom - kratko je rekao za Kurir Zoran Marjanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track