EKSKLUZIVNO! SAMOUBISTVO KOJE JE UZDRMALO SRBIJU: Ovo je dokaz da je tužilac štitio siledžije!
Foto: Nebojša Mandić

Utvrđena opstrukcija postupka

EKSKLUZIVNO! SAMOUBISTVO KOJE JE UZDRMALO SRBIJU: Ovo je dokaz da je tužilac štitio siledžije!

Crna Hronika -

Kurir došao u posed dokumenta kojim se potvrđuje da Selena Tapušković nije sprečila tabadžije Sava Pavlovića i Predraga Miloševića, kao i njihove branioce da ometaju istragu

KRALJEVO - Zamenica osnovnog javnog tužioca iz Kraljeva Selena Tapušković, koja je tri godine vodila istragu protiv dvojice tabadžija zbog mučkog prebijanja Dragana Miloševića (22), a koji se od pretrpljene traume ubio vešanjem prošle nedelje, svojim nesavesnim postupanjem omogućila je da ovaj postupak ni posle skoro četiri godine ne dobije epilog.

Naime, Kurir je ekskluzivno došao u posed dopisa koji je još u novembru 2015, tačnije dve godine nakon prebijanja mladića u kladionici „Olimp“, potpisao vršilac funkcije osnovnog javnog tužioca iz Kraljeva Avram Antonijević.

Dopis je upućen ocu nesrećnog mladića Zoranu Miloševiću, kao odgovor na njegovu ranije podnetu pritužbu na rad tužilaštva. Tužilac Antonijević u svom odgovoru navodi da su Miloševićeve pritužbe na rad tužilaštva neosnovane, ali već u sledećoj rečenici iznosi skandalozne navode:

Skandalozno

- Utvrđeno je da je u radu Selene Tapušković bilo propusta jer nije sprečila jasno ometanje istrage od okrivljenih, njihovih branilaca i svedoka, te da joj je zbog toga naloženo da u predmetu hitno postupi - naveo je u dopisu Avram Antonijević.

Crno na belo... Dopis tužilaštva upućen ocu isprebijanog mladića
Crno na belo... Dopis tužilaštva upućen ocu isprebijanog mladića

Saučesništvo suda

Pokušala sam da apelujem na sud da je Dragan u teškom psihičkom stanju i da je neophodno da se postupa brže - kazala je ranije zastupnik oštećene porodice Božidarka Stojaković, napominjući da se opstrukcije nastavljaju i na sudu, a o čemu je Kurir juče pisao.

Policija bila ažurnaSVE DOKAZE DOBILI POSLE SEDAM DANAKako Kurir saznaje iz izvora bliskih istrazi, policija je nakon mučkog prebijanja Dragana Miloševića ubrzo identifikovala Savu Pavlovića, zvanog Šiptar, i Predraga Miloševića, zvanog Vukas, kao počinuioce. Uzet je snimak sigurnosnih kamera koji je zajedno sa ostalim dokazima i izjavom napadnutog Dragana predat tužilaštvu na dalje postupanje nepunih nedelju dana posle incidenta.

Sudija i tužilacBIOGRAFIJE „ZA PRIMER“Tužilac Selena Tapušković karijeru je, nakon devet godina studija, započela kao sudijski pomoćnik u kraljevačkom Okružnom sudu, dok je njena koleginica Kristina Despotović kao redovan student potekla iz Prekršajnog suda. U njihovim biografijama dostupnim na internetu navedeno je i da su obe imale srednju ocenu 6,6, kao i da je Despotovićeva imala znatan broj starih nerešenih predmeta.

MAJKA OBEŠENOG MLADIĆA: Došao i novi svedok! Očigledno je da se nešto čudno događa!

DRŽAVA NA KOLENIMA PRED SILEDŽIJAMA Sudija na bolovanju, anonimni pozivi advokatima ČITAJTE U KURIRU

MONSTRUMI IZ KLADIONICE I DALJE NA SLOBODI: Uznemirili su javnost, pritvorite ih!

ZAKLELA SE NA GROBU! Majka će, sine, isterati pravdu ako država neće! ČITAJTE U KURIRU

DRIPCI JAČI OD DRŽAVE! Srbija na nogama zbog fudbalera (22) koji se obesio zbog zlostavljanja!

SRBIJA USTALA PROTIV BAGRE I OLOŠA Poznati digli glas: Počistite Srbiju od siledžija!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) EKSKLUZIVNO! Pogledajte svirepo iživljavanje zbog kojeg se mladić (22) obesio

MLADIĆ (22) SE OBESIO ZBOG ZLOSTAVLJANJA: Fudbaler u grobu, siledžije na slobodi!

STRAVA U NOVOM BEOGRADU: Bivši fudbaler (22) obesio se o kvaku!

Ivan Milićević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO : Kako će vas kazniti ako se ne odazovete na vojnu vežbu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja