FILMSKO BEKSTVO IZ CZ: Isekli prozorske rešetke, iskočili na ulicu i zbrisali!
Foto: Nebojša Mandić

FILMSKO BEKSTVO IZ CZ: Isekli prozorske rešetke, iskočili na ulicu i zbrisali!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Dvojica osuđenika koji su kazne služili u Centralnom zatvoru u Beogradu pobegla su juče rano ujutro iz jednog od najčuvanijih zatvora u Srbiji.

Kako Kurir saznaje, V. L., koji je osuđen na četiri meseca zatvora, i M. B., koji služi kaznu od sedam meseci, pobegli su iz kuhinjskog magacina, u kom su radili kao pomoćno osoblje.

- V. L. i M. B. bili su u poluotvorenom tretmanu i bili su uposleni kao pomoćno osoblje u kuhinji. Do sada sa njima nije bilo nikakvih problema - kaže izvor upućen u dešavanja u CZ.

On navodi da su dvojica osuđenika koji kazne služe zbog krađe i nanošenja lakih povreda izašla kroz prozor magacina.- Najverovatnije su uspeli da iseku rešetke koje su postavljene na prozorima u magacinu. Provukli su se u dvorište, a potom najverovatnije preskočili ogradu u tom delu zatvora i udaljili se - dodaje on.

Uprava zatvora o svemu je odmah obavestila policiju, koja je juče rano ujutro obavila uviđaj.

- Za V. L. i M. B. odmah je raspisana potraga. Ne sumnjamo da će brzo biti locirani, uhapšeni i vraćeni u zatvor. Reč je o sitnim prestupnicima i neobično je da su se odlučili na ovakav korak, s obzirom na to da su osuđeni na kratke kazne - objašnjava naš sagovornik.

J. S. - M. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track