GLUMAC POBEGAO IZ SRBIJE: Goran Jevtić krije se u afričkom plemenu?!
Foto: Dami

Znao za optužnicu

GLUMAC POBEGAO IZ SRBIJE: Goran Jevtić krije se u afričkom plemenu?!

Crna Hronika -
Goran Jevtić, koji je optužen za obljubu nad dečakom iz Sombora, prema rečima njegovog bliskog prijatelja, naredni period provešće u Africi

BEOGRAD - Glumac Goran Jevtić (37), protiv koga je podignuta optužnica zbog sumnje da je krajem juna prošle godine u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru obljubio 14-godišnjeg dečaka, napustio je Srbiju, nezvanično saznaje Kurir.Prema našim saznanjima, glumac je pre nekoliko dana otišao iz zemlje u daleku Afriku, gde će nekoliko meseci živeti izolovan od civilizacije u jednom plemenu.Vratiće se u oktobru- Goran je znao šta mu se sprema i odlučio je da ode iz zemlje. Nekoliko dana pre nego što su za to saznali mediji, imao je informaciju da će protiv njega biti podignuta optužnica. Odlučio je da ode u Afriku i tamo nekoliko nedelja živi u potpunoj izolaciji. I ranije je radio slične stvari u trenucima kada je bio na nekoj životnoj prekretnici - priča za Kurir glumčev prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.Naš sagovornik navodi da Jevtić dosta putuje i da je jednom već boravio u Africi.- Pre nekoliko godina je bio tamo i sve vreme boravka živeo je s jednim plemenom. Nije mogao da se sporazume s njima na engleskom, već je koristio samo pokret i muziku. Došao je s tog putovanja potpuno drugačiji. Ovaj njegov put nije nikakvo bekstvo jer će se vratiti u Beograd u oktobru, kada mu kreću obaveze - priča nas sagovornik.Prema njegovim rečima, glumac je veoma teško podneo saznanje da će se protiv njega voditi postupak i da može da bude osuđen na zatvor.Nikog nije prisilio- Razočaran je šta mu pojedini mediji rade, ali je siguran da će se na sudu dokazati da nije kriv. On nikog nije prisilio da bude s njim, to je i objasnio na saslušanju. Dugo godina je već u vezi i živi sa svojim partnerom - zaključuje sagovornik Kurira.Kurir je i juče pokušao da stupi u kontakt sa Goranom Jevtićem, ali nas je operater obavestio da njegov broj nije dostupan.

Praviće mu društvo... Jevtić i ranije bio u plemenu
Praviće mu društvo... Jevtić i ranije bio u plemenu

TužilaštvoTRAŽE 14 MESECIGoran Jevtić je optužen za obljubu nad nemoćnim licem i nedozvoljene polne radnje, za šta mu preti maksimalna kazna do 10 godina zatvora. Međutim, kako je izjavio Goran Babić, tužilac Osnovnog tužilaštva u Somboru, ovo tužilaštvo traži da Jevtić bude osuđen na kaznu zatvora od 14 meseci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track