KURIR TV HOROR U NOVOM SADU: Tri dečaka od 12 godina zapalila beskućnike na spavanju, jedan preminuo
Foto: Slađana Stojanović

Privela ih policija

KURIR TV HOROR U NOVOM SADU: Tri dečaka od 12 godina zapalila beskućnike na spavanju, jedan preminuo

Crna Hronika -

NOVI SAD - Trojica maloletnika privedeni su pa pušteni zbog sumnje da su u Novom Sadu, u noći između ponedeljka i utorka namerno zapalili dvojicu beskućnika, od koji je jedan preminuo.

Iincident se dogodio oko 3.30 sati u Novom Sadu, kada je jedan od dečaka bacio zapaljene novine na kartone sa kojima je beskućnik sa inicijalima D.T. (64) bio pokriven, a koji je zatim izgoreo. Kako saznajemo, sva trojica su dvanaestogodišnjaci. Dva maloletnika su iz Novog Sada, a treći živi u dećjem selu u Sremskoj Kamenici.

Njegov prijatelj sa inicijalima Z.T. sa teškim opekotinama završio je u bolnici. Naime maloletnici su pre paljenja zakteli dvojicu beskućnika na spavanju.

Druga dvojica dečaka su prisustvovala samom činu paljenja beskućnika.

- Policija u Novom Sadu identifikovala je dečaka koji je rano jutros, zapalio jednog beskućnika u Novom Sadu.U pitanju je dvanaestogodišnjak, koji ne podleže krivičnoj odgovornosti, a sa njim su na licu mesta bila još dva maloletnika.Beskućnik je kasnije u bolnici preminuo od zadobijenih povreda.Policija je sa sva tri maloletnika obavila razgovor, saopštila je novosadska policija.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track