OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA OCA KOJI JE IZBO BEBE: Hteo sam da zaplašim suprugu pa mi pao mrak na oči
Foto: Privatna Arhiva

Tragedija

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA OCA KOJI JE IZBO BEBE: Hteo sam da zaplašim suprugu pa mi pao mrak na oči

Crna Hronika -

Beba od 40 dana preminula je od posledica povreda koje joj je nožem zadao otac u Štrpcu, dok je druga u teškom stanju prevezena u Klinički centar Niš, rečeno je u bolnici u Gračanici.

Upravnik hirurgije u bolnici u Gračanici Dragan Perić rekao je da je reč o blizancima muškog pola od 40 dana.

Perić je naveo da je jedna beba dovezena mrtva, a druga je u teškom stanju odmah prevezena u Niš i nalazi se na odeljenju intenzivne njege. Prema njegovim rečima, zdravstveno stanje povređene bebe je stabilizovano i ona je van životne opasnosti.

Otac blizanaca Dejan Krstičić (35), profesor fizičkog vaspitanja u Srednjoj školi u Štrpcu, sinoć je izbo nožem bebe, rečeno je u kosovskoj policiji.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Kako Kurir nezvanično saznaje u trenutku zločina u sobi su bili Krstičić, njegova supruga Ana i njihovi blizanci. Pretpostavlja se da je došlo do prepirke između supružnika.

- Dejan je tada zgrabio nož, i najverovatnije u trenutku potpunog nervnog rastrojstva ubo jednog od blizanaca pravo u grudi. Ta beba je preminula na putu za Laplje selo, odnosno Gračanicu. On je tada pokušao da ubode i drugo dete, ali je na njega skočila supruga u pokušaju da odbrani bebu, pa je Krstičić drugo dete ubo u predelu vrata - kaže izvor Kurira.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nedugo zatim, buku je iz susedne sobe čuo Dejanov brat, pa je uleteo u prostoriju i uspeo da savlada Dejana.

Krstičić je, ubrzo uhapšen, a po saznanjima Kurira u prvoj izjavi istražnim organima rekao je da se radilo u nekoj prepirci sa suprugom, da je navodno hteo da je zaplaši, i da mu je zatim "pao mrak na oči" i da se više ničega ne seća.

Dejan i njegova žena, koja je iz okoline Štrpca, živeli su u porodičnoj kući sa njegovim roditeljima.

Komšije, šokirane zbog tragedije, kažu da nije bilo nikakvih nagoveštaja da bi nešto ovako strašno moglo da se dogodi i da nije delovalo da u kući ima nesuglasica.

Prema njihovim rečima Krstičić je radio se decom i važio za mirnog, tihog i povučenog čoveka.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Poznanici porodice kažu da su dvoje supružnika živeli u skladnom braku, da nisu čuli da je bilo problema i svađa.

Bliznaci od kojih je jedan umrlo, a drugo teško povređeno prva su im deca.

Policija je odmah izašla na lice mesta i uhapsila Krstičića.

Ova porodična tragedija dogodila se sinoć oko 19.00 časova u porodičnoj kući u Štrpcu.

(Ekipa Kurira)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Počelo suđenje ubici male Anđeline u Zaječaru!
Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track