ISPOVEST DEVOJKE RADOMIRA POČUČE: Proživljavam pakao, glavu dajem da on ne bi ubio čoveka
Foto: Facebook

Uhapšen u Donjecku

ISPOVEST DEVOJKE RADOMIRA POČUČE: Proživljavam pakao, glavu dajem da on ne bi ubio čoveka

Crna Hronika -
Ne odvajam se od telefona. Nadam se da će me neko pozvati i reći mi da je živ i da je dobro. Sve informacije o njemu sam saznala iz medija, a niko od zvaničnih organa se nije obratio ni njegovoj porodici ni meni, kaže Počučina devojka M.R.

BEOGRAD - Devojka Radomira Počuče , M. R. (28) koja se s njim zabavlja tri godine, tvrdi da njen momak nikad ne bi ubio čoveka. Očajna je što se niko od zvaničnih organa nije obratio ni njoj ni njegovoj porodici s informacijama o njemu.

– Glavu dajem da nikada ne bi ubio čoveka. Nije što je moj čovek, ali ga dobro poznajem i volim ga zato što je dobar. Još uvek sam u velikom šoku i preživljavam pakao. Ne odvajam se od telefona. Nadam se da će me neko pozvati i reći mi da je živ i da je dobro. Sve informacije o njemu sam saznala iz medija, a niko od zvaničnih organa se nije obratio ni njegovoj porodici ni meni – kaže Počučina devojka.

Za njegovo hapšenje saznala je preko društvene mreže Fejsbuk.

– Tog jutra sam mu poslala prvu poruku koju je pročitao, ali nije odgovorio iako uvek odgovara na poruke jer zna da brinem. Zatim sam mu poslala još nekoliko, za koje su stigla obaveštenja da su pročitane, ali mi nije odgovarao. Kad sam posumnjala da mu se nešto loše desilo, moje slutnje su se obistinile. Na Fejsbuku sam videla njegovu fotografiju s lisicama na rukama i shvatila da su mu telefon oduzeli, kao i da neko drugi čita ono što mu pišem -priča devojka, pa nastavlja:

– Od tog dana proživljavam pakao, ne odvajam se od telefona i jedino što želim je da je živ i zdrav. Takođe, u našoj prethodnoj komunikaciji nisam naslutila da je zabrinut zbog nečega. Komunicirali smo putem Skajpa tri dana pre tog hapšenja. Oduvek sam mu govorila da će mu njegova naivnost i uverenje da su svi ljudi dobri doći glave – priča devojka.

Televizijski voditelj Radomir Počuča navodno je uhapšen 17. marta zbog sumnje da je sa saučesnikom Vladom Stanićem pripremao atentat na dvojicu srpskih državljana Vujića i Berića, koji su takođe dobrovoljci u Ukrajini.

Počuču su navodno uhapsili pripadnici proruskih snaga bezbednosne agencije DNR, međutim,Ministarstvo spoljnih poslova ni deset dana od njegovog privođenja nema zvaničnu informaciju o hapšenju .

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track