ISPOVEST NAPADNUTE STARICE: Mladić me je tukao i silovao celu noć!
Foto: Facebook

Muke trajale nekoliko sati

ISPOVEST NAPADNUTE STARICE: Mladić me je tukao i silovao celu noć!

Crna Hronika -
Mislila sam da hoće da me uguši. Vikala sam, branila se, ali bio je jači. Ništa mi nije pomagalo. Mislila sam da mojim mukama nema kraja, da ću umreti. Tada me je silovao. Užas sam dočekala po stare dane, svedočila je napadnuta D. I

JAGODINA - Muke moje trajale su, deco, nekoliko sati. Udarao me je, stavio mi je jastuk na glavu i silovao. Pretio je i da će mi kuću zapaliti. Ovako je D. I. (74) počela priču pred tužiocem i policijom, tri dana nakon što ju je sada uhapšeni Živadin Živanović (19) brutalno napao u njenoj kući u selu Lozovik kod Jagodine.

Ona je pre saslušanja prošla ginekološki pregled, gde je nedvosmisleno utvrđeno da je silovana.

Nalaz lekara je uvršten u dokaze, a zatim je starica saslušana.

- Na slavi Sveti Luka, 31. oktobra, kod komšije Ace Dimitrijevića bila sam do 22 sata. Otišla sam kući na spavanje. Negde oko pola pet ujutru, začula sam da neko udara na ulazna vrata kuće. Mladić se predstavio kao komšija Aca i odškrinula sam vrata. Tad sam ugledala tog mladića Živadina. Udario je u vrata, odgurnuo me i uvukao u kuću. Počeo je da me bije, bilo je strašno. Bio je mnogo pijan - uznemireno je pričala starica.

Ona je tužiocu ispričala da nakon brutalnog prebijanja Živanović nije stao, već joj je stavio jastuk na glavu.

- Mislila sam da hoće da me uguši. Vikala sam, branila se, ali bio je jači. Ništa mi nije pomagalo. Mislila sam da mojim mukama nema kraja, da ću umreti. Tada me je silovao. Užas sam dočekala po stare dane - svedočila je D. I. nakon čega je tužilac jasno kvalifikovao krivično delo silovanje.

Starica je ispričala da ju je mladić posle silovanja ponovo tukao.

- Nije hteo novac, nije hteo dragocenosti. Rekao mi je da nikom ništa ne pričam, a ako budem nešto rekla, da će se vratiti i zapaliti mi kuću. Uplašila sam se. Ali nisam smela od sramote nikom da izustim ni reč. Sutradan su videli ljudi na groblju moje povrede, izgrebano lice i ruke, podlive, pa su me nagovorili da podnesem prijavu. Svi su me sada uzeli u zaštitu. Lakše mi je, ali se i sada plašim tog mladića, prošla sam kroz pakao - završila je svedočenje starica.

Uhapšen posle pet dana

Policija je posle petodnevne potere po Crnom vrhu uhapsila Živadina Živanovića iz sela Lozovik zbog silovanja D. I. Njega očekuje saslušanje pred višim tužiocem.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track