ISPOVESTI OČEVIDACA EKSPLOZIJE NA VOŽDOVCU: Jaukao dok je goreo u autu i ponavljao samo ovu rečenicu
Foto: Marina Lopičić

Silina detonacije prepala žitelje mirnog kraja Beograda

ISPOVESTI OČEVIDACA EKSPLOZIJE NA VOŽDOVCU: Jaukao dok je goreo u autu i ponavljao samo ovu rečenicu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Odmah sam istrčao da vidim o čemu se radi. Ugledao sam čoveka kako viri iz automobila. Jedino što je uspeo da nam kaže jeste... - priča Nikola, koji je Ivana Ć. (38), povređenog u jutrošnjoj eksploziji automobila u pokretu, u naselju Braće Jerković, izvukao iz vozila.

Eksplozija automobila u pokretu jutros na Voždovcu, u kojoj je teško povređen vozač tog vozila Ivan Ć, a još dve osobe lakše, bila je jača nego za vreme bombardovanja pričaju očevici koji su se našli na uglu ulica Jovana Bjelića i Zaplanjske, i izvukli iz zapaljenog vozila nesrećnog vozača, javljaju beogradski mediji.

Oni ističu da se vozač automobila koji je eksplodirao bukvalno raspadao, da je krvario, i da je prava sreća da je ostao živ.

Povređeni muškarac u teškom stanju, u toku operacija

Muškarac povređen u eksploziji automobila na Voždovcu zbrinut je u Urgentnom centru, u toku je operacija i nalazi se u teškom stanju, rečeno je u toj ustanovi. On je zadobio povrede leve ruke, a posle eksplozije u Urgentni centar je dovezen privatnim automobilom.

Nikola, jedan od zaposlenih u obližnjem lokalu koji se prvi pojavio na mestu nesreće kako bi povređenom ukazao pomoć, ispričao je da je istrčao na ulicu čim se čula detonacija.

- Odmah sam istrčao da vidim o čemu se radi. Ugledao sam čoveka kako viri iz automobila. Jedino što je uspeo da nam kaže jeste: Izvucite me iz automobila.

On dodaje da je prizor bio strašan. Staklo je bilo na sve strane, a krv mu je tekla niz ruku.

- Izvukli smo ga, a komšija koji je prvi naišao ga je odvezao u bolnicu. Niko ne može da me ubedi da nije bila bomba, jer se od detonacije zatreslo čitavo naselje a povređene su i osobe u automobilu koje su ovom vozilu išle u susret - priča on.

Pogledajte, trenutak eksplozije na Voždovcu

Foto: Youtube printscreen
Foto: Youtube printscreen

- Ma kakvo bombardovanje… Ne znam kako su ga izvukli iz automobila. Možete da zamislite u kakvom je stanju bio. Raspadao se, delovi tela su se odvajali, ruke, noge…

BONUS VIDEO:

KURIR TV Sva ubistva u Srbiji u januaru 2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track