ISTRAGA U ĆORSOKAKU: Porodica Jelene Marjanović našla alibi

Ubistvo pevačice

ISTRAGA U ĆORSOKAKU: Porodica Jelene Marjanović našla alibi

Crna Hronika -

Policija nakon mesec dana istrage zaključila da nema dokaza protiv Marjanovića, ali se i dalje sumnja da su pojedini članovi umešani u Jeleninu smrt

Porodica Marjanović za sada ima alibi za ubistvo pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33), ali policija i dalje ne isključuje da su pojedini članovi umešani u ovaj zločin.

IGOR JURIĆ: ZNAM U KAKVOJ SU AGONIJI MARJANOVIĆIIgor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić, koji je pre dve godine preživeo sličnu sudbinu kao i porodice Marjanović i Krsmanović, kaže za Kurir da može da pretpostavi kroz kakvu agoniju oni prolaze već mesec dana.- Iskreno se nadam i duboko verujem da će policija pronaći ubicu. Policajci koji tragaju za Tijaninim ubicom pokazali su da su profesionalci. Mislim da je samo splet okolnosti što još uvek nije uhvaćen ubica, verovatno ima nekih poteškoća, ali ubeđen sam i siguran da će zločin biti rešen - rekao je Jurić.Sagovornik Kurira naglašava da je siguran da policija zna ko je ubica, ali da samo nema dovoljno dokaza da bi se to utvrdilo.- Ubeđen sam da će to u neko dogledno vreme biti rešeno. Duboko verujem da će ubica biti uhvaćen i molim se bogu da takvi monstrumi ne budu na slobodi.Fotografijom koju je Jurić objavio na svom Fejsbuk profilu podsetio je da je juče Tijani bio rođendan.- I praznici i njen rođendan, kada se porodica okupljala, izuzetno su teški i bolni za nas - kaže Igor.J. R.

40 dana od zločinaPOMEN 11. MAJAPorodica Marjanović, kao i majka ubijene pevačice Zorica Krsmanović, 40 dana od zločina obeležiće 11. maja na groblju u Borči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track