IZREŠETAO VOĐU VOŠINIH NAVIJAČA U NOVOM SADU: Agbaba osumnjičen za pokušaj ubistva
Foto: Printscreen FB

Ranio Gidru u ruku i obe noge

IZREŠETAO VOĐU VOŠINIH NAVIJAČA U NOVOM SADU: Agbaba osumnjičen za pokušaj ubistva

Crna Hronika -

NOVI SAD - Stevan Agbaba (33) iz Sremskih Karlovaca, uhapšen je, zbog sumnje da je 7. decembra napravio
sačekušu Draganu Jovanoviću Gidri, jednom od vođa navijača FK Vojvodina i ranio ga u ruku i obe noge.

Stevan, je od ranije poznat policiji po nizu krivičnih dela, a zadržan je u pritvoru zbog krivičnog dela pokušaj teškog ubistva. Motivi ovog upucavanja još nisu poznati. Osumnjičeni je zadržan po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje. On je, u policiji izneo svoju odbranu u prisustvu branioca.

- Ubrzo posle pokušaja ubistva Jovanovića, identifikovn je Stevana kao osumnjičeni. Kada smo upali u njegovu kuću u Sremskim Karlovcima, on je uspeo da pobegne kroz prozor saznajemo iz vrha MUP-a.

ON JE IZREŠETAN U SAČEKUŠI U NS: Vođa navijača, pucao u autobusu punom putnika, pravio sačekuše...

Da podsetimo, obračun se dogodio u Ulici Miše Dimitrijevića, ispred broja 42. Prema nezvaničnim informacijama,Gidra je tada parkirao svoj automobil reno megan ispred broja 42. Čim je izašao, iz drugog automobila,najverovatnije BMW tamne boje, izašli su suvozač i još jedan muškarac sa zadnjeg sedišta sa fantomakma naglavama! Oni su ispalili više hitaca u mladića, a zatim se automobilom udaljili sa mesta događaja velikom brzinom!

SAČEKUŠA U NOVOM SADU: Izašli iz BMW-a i izrešetali mladića!

I Dragan Jovanović Gidra, koji je tada teško ranjen u sačekuši, poznat je policiji po raznim krivičnih delima. Gidri je ovo drugo ranjavanje ove godine. Letos je na novosadskom kupalištu Štrand, ranjen u nogu, ali nije hteo dasarađuje sa policijom, pa se navodno ispostavilo da se najverovatnije samoranio iz pištolja.

S. S./Foto Printscreen Facebook

I žrtvi krivična prijava

Protiv Jovanovića policija je podnela krivična prijava jer je prilikom pretresa njegovog stana u kom boravi, posle pucnjave pronašla izvesnu količinu kokaina, vagicu za merenje i municiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja