POLICIJA NAŠLA TRAGOVE UBICE: Jelena se borila do poslednjeg trzaja, pod noktima koža zlikovca!

Novi detalji istrage stravičnog ubistva pevačice Granda u Borči

POLICIJA NAŠLA TRAGOVE UBICE: Jelena se borila do poslednjeg trzaja, pod noktima koža zlikovca!

Crna Hronika -
Pregledom mobilnih telefona utvrđeno da je Jelena Krsmanović (32), pre nego što je ubijena, razmenila poruke sa suprugom Zoranom, koje ukazuju na ljubomoru

BEOGRAD - Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (32) iz Borče pre nego što je ubijena posvađala se sa suprugom Zoranom.

Kako saznajemo, Jelena i Zoran razmenili su u subotu pre podne, nekoliko sati pre zločina, telefonske poruke u kojima dominira ljubomora.

U strahu da mu se sin ne ubije, Zoranov otac je posle vesti o smrti snaje Jelene sklonio oružje iz kuće. On je prošao drugi poligraf.Policija je u ponedeljak Zoranu Krsmanoviću produžila zadržavanje na još 24 sata u svojstvu osumnjičenog koji bi mogao da dovede do počinioca ubistva.U policiji veruju da bi on mogao da da odgovore na brojne nelogičnosti na koje su inspektori došli tokom istrage u potrazi za ubicom pevačice „Granda“.- Zoranu je određeno rešenje o zadržavanju od 48 sati. On je time automatski osumnjičen u vezi sa ovim zločinom, ali to ne znači da je on ubica, već da se sumnja da može da otkrije informacije u pronalaženju počinioca. Od početka je u Zoranovim izjavama bilo dosta kontradiktornosti. Nekoliko puta je menjao iskaz. Saslušanje je nekoliko puta prekidano jer je u teškom psihičkom stanju. On je u nedelju prošao poligraf, ali je tada bio pod jakim sedativima i pod stresom. Najpre je bilo nelogično zašto odmah nije pozvao policiju kad je primetio da nema njegove supruge, već tek posle nekoliko sati. Imao je krvave ogrebotine po rukama i šakama. U njegovom i Jeleninom telefonu nađene su poruke koje su razmenili pred njen nestanak. Oni su se svađali, pa se i ta prepiska puna ljubomore uzima u obzir tokom istrage. Takođe, neke poruke u njegovom telefonu u međuvremenu su obrisane. Inače, on je odbio pomoć advokata - rekao je izvor Kurira.

Da je Zoran u teškom psihičkom stanju, potvrđuje i gest njegovog oca Vladimira.- On je po saznanju da je Jelena mrtva sklonio lovačku pušku, torbu sa oružjem, kao i pištolj, za koji je Zoran imao dozvolu. Plašio se da Zoran ne učini nešto sebi jer je mnogo voleo Jelenu. On je bio vezan za nju, radili su zajedno i, koliko mi znamo, nije bilo svađa među njima - pričaju rođaci Krsmanovića.

Žrtva nije silovanaZoranov otac Vladimir bio je na razgovoru u policiji- Naša porodica je uništena. Zoran je još uvek u policijskoj stanici, nadam se da će ga pustiti. Njemu je život uništen, a ja nemam reči utehe. Što se tiče saslušanja, svi smo mi zbog procedure osumnjičeni i razumem policiju jer ubica nije uhvaćen - izjavio je Vladimir.

MOJA JECA JE PREDOSETILA DA ĆE UMRETI: Nada Topčagić otkriva strašnu istinu

BRENA: Ubica je malom detetu oduzeo mamu!

POTRESNO PISMO DRUGARICE Šalile smo se da mi peva na svadbi, umesto toga spremam se za njenu sahranu

(FOTO) IMALA JE VELIKO SRCE: Jelena je nesebično pomagala i besplatno pevala za bolesne

KURIR TV TUGA JELENINA ĆERKA (5) DRUGARICI: Blago tebi ti imaš mamu!

FANOVI SE OPRAŠTAJU OD JELENE: Počivaj u miru lepi anđele! Šta je ona kome skrivila da ovako završi?

KURIR TV ISPOVEST MAJKE UBIJENE JELENE: Nije mi se žalila da joj bilo ko preti

ANA SEVIĆ U ŠOKU ZBOG JELENINE SMRTI: Ovo je stravična vest, ne mogu da verujem da se to dogodilo

(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ: Jelena je u pesmi koju je poslednju otpevala predvidela svoju smrt

(KURIR TV) SRCE DA TI PUKNE: Mala Jana (5) u suzama doziva majku!

KURIR TV UBISTVO PEVAČICE Svi članovi porodice Jelene Krsmanović Marjanović na razgovoru u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track