JELENIN DEVER SLAGAO: Nije bio kod kuće u vreme ubistva!
Foto: Dragan Kadić

Šta je u policiji rekao Miloš o zločinu u Borči

JELENIN DEVER SLAGAO: Nije bio kod kuće u vreme ubistva!

Crna Hronika -

Prateći mobilni na osnovu baznih stanica, ali i izjava svedoka, utvrđeno je da Miloš Marjanović nije govorio istinu o svom kretanju kad je Jelena likvidirana, kaže izvor iz istrage

BEOGRAD - Miloš Marjanović, dever pokojne pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, slagao je policiju rekavši da je u vreme njenog ubistva spavao kod kuće.Kako saznaje Kurir, inspektori su nakon izjava svedoka i prateći njegov mobilni telefon preko baznih stanica utvrdili da Marjanović 2. aprila nije govorio istinu.Miloš je u utorak u policiji proveo tri i po sata. Sve vreme tokom ispitivanja bio je veoma nervozan, pa je u jednom trenutku policajcima počeo da deli lekcije kako treba ispitati i porodicu ubijene pevačice, a ne samo Marjanoviće.Pao na poligrafu- Pozvan je da dođe u beogradsku policiju u svojstvu građanina i on se odazvao pozivu. Jeleninog devera smo pozvali jer smo tokom dosadašnje istrage utvrdili da prvi put, kad je pao poligraf, nije govorio istinu. Radi dalje istrage ne možemo da otkrivamo detalje, ali ono što je evidentno jeste da nam nije rekao istinu gde je bio u subotu 2. aprila popodne, kad je pevačica nestala. On nam je ranije rekao da je bio kod kuće i spavao. Međutim, na osnovu baznih stanica, prateći njegov mobilni telefon, ali i izjava nekih svedoka, utvrdili smo da Miloš nije govorio istinu - priča naš sagovornik iz istrage i dodaje:- Pošto smo više nego ubeđeni od samog početka da porodica nešto skriva, u jednom trenutku smo ga direktno pitali gde je Jelena ubijena i ko je ubica. On je tada progutao knedlu i rekao da ne zna ko je to uradio, ali da bi on to voleo da sazna kako bi njegova porodica nastavila normalno da živi.Proverite i KrsmanovićeIzvor Kurira kaže da je Miloš tokom ispitivanja bio veoma nervozan.- Ispitivali smo ga i o bratu Zoranu, njegovom kretanju tog popodneva i odnosu s Jelenom, zatim o međusobnim odnosima svih članova porodice Marjanović. Počeo je da lomi prste i gleda unezvereno. Rekao je kako nije u redu da samo ispitujemo i proveravamo Marjanoviće, da pritiskamo njegovog brata Zorana i roditelje Vladimira i Zoricu, već da bi trebalo da istražimo i Jeleninu porodicu. I to, kako je rekao, ne samo Jeleninu majku već i njenu familiju. Posle tri i po sata završili smo saslušanje i rekli mu da ne napušta mesto boravka, jer je moguće da će ponovo biti pozvan u policiju. I to ne samo on već i brat Zoran i roditelji. On ovog puta nije bio ispitivan na poligrafu - otkriva naš izvor iz istrage.

Majka pevačice o Miloševoj izjaviNEKA NAS ISPITA POLICIJAZorici Krsmanović, majka ubijene pevačice, iznenadila se kad je od novinara Kurira saznala da je Miloš Marjanović rekao policiji da treba ispitati i Krsmanoviće.- Ako je to rekao, mi nemamo ništa protiv. Neka svakoga od nas pitaju ponovo sve što ih zanima. Neka policija radi sve što treba da uradi samo da što pre saznam ko mi je ubio dete - kaže Zorica.J. R.

Rođendan Jelenine majkeJANA MI JE POKLONILA CRTEŽInače, Zorici je juče bio rođendan i ove godine proslavila ga je prvi put kod ćerke Jelene.- Prošle godine Zoran i ona su mi kupili cipelice. Ove godine mi je unuka Jana poklonila crtež. Nacrtala ga je kad se probudila i ništa nije htela da mi kaže dok ga nije završila, posle toga je od plastelina napravila cvet, belu radu - priča Zorica dok nam pokazuje cvet.J. R.

SaslušanjeMILOŠ U POLICIJI- agresivan- besan- nervozan- lomio prste- gledao unezvereno- gutao knedle- delio lekcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja