JELENINA MALA JANA NEUTEŠNA: Čekam mamu, kada će već jednom da se vrati...
Foto: Nebojša Mandić

Ćerkica ubijene pevačice još ne zna šta se stvarno dogodilo

JELENINA MALA JANA NEUTEŠNA: Čekam mamu, kada će već jednom da se vrati...

Crna Hronika -

BEOGRAD - Petogodišnja ćerkica ubijene pevačice Granda Jelene Krsmanović Marjanović (33) i dalje ne zna šta se dogodilo njenoj majci, a njena baka Zorica Krsmanović (53) i rođaci ne žele da joj kažu strašnu istinu jer je još mala.

Nismo sklonili sve Jelenine slike iz kuće, pa kada ih Jana vidi, kaže mi: “Čekam mamu, kad će da se vrati već jednom?”. Ona je mala, ali ipak je bila tamo na nasipu i sluti da se nešto loše desilo. Štitimo je koliko možemo i nikako ne pričamo pred njom o ubistvu...

(KURIR TV) SRCE DA TI PUKNE: Mala Jana (5) u suzama doziva majku!

- Ona odlazi kod oca Zorana i njegovih roditelja, sa kojima sam u kontaktu - kaže Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene, kojoj oko male Jane pomaže mlađa sestra koja je došla kod nje iz Kruševca.

TUGA U VREME PRAZNIKA U DOMU MARJANOVIĆA: Jelenina ćerka na Vaskrs čekala majku sa jajetom

Majka ubijene pevačice kaže da mesec dana pred zločin nije pošteno ni videla ćerku jer su obe bile bolesne.

- Najpre je mala Jana imala visoku temeperaturu dve nedelje, pa onda Jelena, i to čak 40 stepeni, pa nisu mogle da dođu kod mene. A ja sam pre toga bila tri meseca na zračenju zbog karcinoma koji imam. Moja Jeca mi je svaki dan dolazila u bolnicu i donosila barenu hranu, jer drugu nisam smela da jedem - rekla nam je Zorica.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Ona navodi da joj se Jelena nije žalila na probleme u braku ili odnose u porodici u kojoj je bila udata.- Nikad nije došla neraspoložena. Uvek je bila vesela i pričljiva. Spremala je tu pesmu sa Zoranom, ali i komponovala mnoge druge pesme. Za mnoge pevače su radili pesme koji su veliki hitovi, e eto, nije dočekala da snimi svoju pesmu - sa suzama nam je rekla Zorica u svojoj kuću u Beočinskoj ulici u Borči.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Jelenina majka kaže da je svaki dan zove pevačica Nada Topčagić i da joj dolaze Jelenine drugarice.- Ne znam ko je ubio moju Jecu, ali živim samo da vidim ubicu moje ćerke. Neka inspektori rade svoj posao, a ja im verujem - kaže na kraju Zorica Krsmanović.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

U istrazi ubistva Jelene Krsmanović Marjanović treba da ponovo bude saslušan njen suprug Zoran Marjanović (36), koji je dva puta pao na poligrafu. Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila u naselju Crvenka u Borči, dok je džogirala.

U obdukcionom nalazu je navedeno da je Jelena ubijena “podesnim predmetom”. Telo Jelene Krsmanović Marjanović nađeno je u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka u Borči, a spekulisalo se da je ubijena čekićem, tučkom za meso, bejzbol palicom, ili jačim drvenim predmetom.

Obdukcija je pokazala da je pevačica ubijena sa devet udaraca tupim predmetom u glavu. Ubijena je oko deset metara od mesta na kojem je nađeno njeno telo.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track