JELENINO UBISTVO ISPLANIRANO PRE 2 MESECA: Monstrum imao pomagača!

SENZACIONALNO: PAKLENI PLAN UBICA

JELENINO UBISTVO ISPLANIRANO PRE 2 MESECA: Monstrum imao pomagača!

Crna Hronika -

Ubica je imao najmanje jednog pomagača i oni su se temeljno pripremali za likvidaciju Jelene Krsmanović Marjanović, na šta ukazuju uklonjeni tragovi, kao i dokazi, saznaje Kurir

BEOGRAD - Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče brižljivo je planirano najmanje dva meseca, saznaje Kurir iz izvora bliskog istrazi. Takođe saznajemo da će cela porodica Marjanović ove nedelje biti ponovo odvedena na ispitivanje u policiju, kao i na poligraf.

- Ubica je imao najmanje jednog pomagača i oni su se detaljno spremali za ovaj stravičan zločin.

Na osnovu dosadašnje istrage očigledno je da su tragovi brižljivo uklanjani, da su znali navike i kretanje žrtve. I dalje se tačno ne zna gde je i kad ona ubijena, jer je očigledno da je telo kasnije odneto i bačeno u kanal - kaže sagovornik blizak istrazi.

Traži se krunski dokaz- Policija se odavno nije srela sa ovako složenim slučajem. Iako se sve vrti oko njene porodice, zasad nema konkretnog dokaza za hapšenje ubice i njegovog pomagača. Istraga je nekoliko puta skretala u druge pravce, očigledno je da se policija nalazi pred izuzetno teškim zadatkom - dodaje naš izvor.Sagovornik kaže i da način na koji je Jelena ubijena ukazuje na ogroman bes i mržnju.- Inspektori koji su videli razbijenu glavu nesrećne pevačice kažu da se u svojoj karijeri nisu susreli ni sa čim sličnim. Odmah je odbačena mogućnost da se tu neko slučajno zatekao i ubio Jelenu. Očigledno je da je sve pripremano mnogo ranije i to znatno otežava istragu.Izvor Kurira kaže da se istraga i dalje vrti oko najuže porodice stradale žene.- Tokom ove nedelje ponovo ćemo saslušati članove njene familije. Poligraf nisu prošli njen muž, svekar i dever, a svekrva je odbila da ide na ovo ispitivanje. Od samog početka sumnjali smo na porodicu i skoro svi rezultati do kojih smo došli upućuju i dalje na njeno blisko okruženje. Čekamo i na rezultate najnovijih veštačenja, ali smo skoro sigurni da će slučaj biti rešen vrlo brzo - dodaje sagovornik Kurira.Kako saznajemo, na pramenu kose brutalno ubijene zvezde „Granda“ pronađenom nedaleko od kanala, gde je policija našla i Jelenino telo, nisu pronađeni tragovi DNK drugih osoba, pokazali su rezultati veštačenja.- Neki rezultati analiza su već gotovi, a očekujemo da danas ili sutra stignu i ostali. Zbog dalje istrage ne možemo da otkrivamo sve detalje - priča izvor Kurira blizak istrazi. On naglašava da bi osumnjičeni za ubistvo pevačice mogao da bude uhapšen već do kraja nedelje.Na proveri i FejsbukKako nam je rečeno, policija proverava i jeziv komentar koji je na sajtu Kurira napisan pošto je objavljen tekst o nestanku i koji je glasio: „Konačno slobodna, pobegla na jedini mogući način. Ne tražite je.“- U saradnji sa Odeljenjem za visokotehnološki kriminal MUP Srbije istovremeno proveravamo sve društvene mreže kako bismo mogli da dođemo do nekog novog traga, pa i komentar koji je objavljen - kažu u policiji.Saslušan muškaracS tim u vezi beogradska policija juče je navodno saslušala još jednog muškarca, međutim, do zaključenja ovog broja nije objavljen njegov identitet.- On je star oko 30 godina i ispitivan je zbog ubistva Jelene Krsmanović. Policajci su ga priveli u gradski SUP, međutim, još uvek nema informacija o čemu je s njim razgovarano - rekao nam je izvor iz istrage. Prema saznanjima Kurira, angažovani su stručnjaci iz svih oblasti kriminologije kako bi se ubici što pre ušlo u trag.

Išli na izletOTIŠAO SA DECOM U 12, VRATILI SE U 17 ČASOVAVladimir i njegova majka Zorica Marjanović juče su nakratko izašli iz svoje kuće kako bi otišli po neophodne namirnice. Nekoliko sati nakon povratka, Zoran je u naručju izneo petogodišnju ćerkicu Janu. On je sa ocem i sinom iz prvog braka seo u automobil i odvezao se. Vratili su se oko 17 časova. Marjanovići nisu želeli da komuniciraju s novinarskim ekipama koje su se nalazile ispred kuće.

NasipTORBA NA MESTU ZLOČINAMeštani Borče su u blizini mesta gde je Jelena poslednji put viđena živa pronašli sportsku torbicu i to odmah prijavili policiji. Inspektori ne odbacuju mogućnost da torbica ima veze sa ubistvom pevačice 2. aprila.- Policajci su i juče prošli preko nasipa kako bi pregledali teren još jednom. Oni su se tamo zadržali vrlo kratko - rekao nam je izvor iz istrage.

IstragaPOLICIJSKI PAS PRONAŠAO JELENUDo Jeleninog tela u nedelju 3. aprila naveo nas je pas tragač iz policije. Tokom potrage morali smo da nađemo neku njenu ličnu stvar kako bi je on onjušio, bila je to gumica za kosu koju smo uzeli iz kuće. On je otrčao ka mestu gde je kasnije jedan od naših kolega skoro nagazio na Jelenin leš - priča izvor iz policije.

ČINJENICEPriprema za zločin* mnoge okolnosti ukazuju da je ubistvo dugo planirano* ubica i pomagač imali 22 sata prednosti od prijave nestanka do pronalaska tela* način na koji je ubijena ukazuje na veliku količinu mržnje i besa* brižljivo uklanjani tragovi i ostali dokazi* istraga usmeravana na pogrešan trag, dobili su mnogo na vremenu

KRIMINOLOG: JELENIN UBICA BIĆE UHVAĆEN USKORO Reč je o psihopati natprosečne

STIGLI DNK REZULTATI: Na pramenu Jelenine kose nađenom na grani nema tuđih tragova!

PRIJATELJ UBIJENE PEVAČICE TVRDI: Bio je opsednut Jelenom, svuda ju je pratio!

UBICA OSTAVIO KOMENTAR NA SAJTU KURIRA: Konačno je slobodna, ne tražite je!

(VIDEO) GLAS ANĐELA: Ovako je Jelena Marjanović pevala na audiciji Zvezda Granda

PROLEĆNA KUPONMANIJAAAA TRESE SRBIJU: Od sutra počinje Kurir i Đak akcija

Patike, majice, trenerke po cenama sniženim do 50 odsto

Velika prolećna Kuponmanija koju organizuju Kurir i Đak počinje sutra i trajaće do utorka 26. aprila.

Ne propustite piliku da se obučete za sezonu proleće/leto po cenama sniženim do 50 odsto.

Akcija važi na više od 140 proizvoda poznatih sportskih brendova.

Više informacija potražite u štampanom izdanju Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track