JEZIVA SMRT DRAGA MAŠULOVIĆA: Kasapljenje tela poruka zbog duga?

Istraga ubistva

JEZIVA SMRT DRAGA MAŠULOVIĆA: Kasapljenje tela poruka zbog duga?

Crna Hronika -
Na osnovu načina na koji je zločin izvršen, verujemo da je ubica neko ko ima znanje i iskustvo u tim stvarima - naveo je izvor Kurira

BEOGRAD - Istraga jezivog ubistva Draga Mašulovića (61) iz Beograda, čije je iskasapljeno telo pronađeno u garaži u Mirijevu, ide u nekoliko pravaca, a policija zasad nema osumnjičenog.Kako saznajemo, mogući motiv zločina je eventualni dug nekog bliskog Mašuloviću, što bi značilo da je sakaćenje njegovog tela mafijaška poruka. Policija ne isključuje mogućnost da je ocu nekadašnjeg košarkaša Zvezde Vladimira Mašulovića neko dugovao i da se na ovaj način rešio duga, ali je to manje verovatno.

- Zasad se ne zna motiv. U policiji su ispitani i članovi njegove porodice, ali oni nisu znali da kažu da li je otac s nekim bio u sukobu. Navodno mu niko nije pretio. Ispitujemo i dalje poslovanje ubijenog, možda se tu kriju neki odgovori. Na osnovu načina na koji je zločin izvršen, verujemo da je ubica neko ko ima znanje i iskustvo u tim stvarima - naveo je izvor Kurira i dodao da su na veštačenju tragovi prikupljeni s mesta na kom je iskasapljeni leš pronađen.(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track