Kosmajca posetila trojica advokata!

Počeo da priprema odbranu

Kosmajca posetila trojica advokata!

Crna Hronika -
Iako sam u štrajku, posetio sam Kosmajca u pritvoru. Kopirao sam predmet, sad ću ga proučiti i pripremati odbranu, rekao je advokat Đorđe Simić

BEOGRAD - Dragoslava Kosmajca, koji je uhapšen pod sumnjom da je utajio porez, juče su u pritvoru posetila trojica advokata, ali ne i članovi njegove porodice, saznaje Kurir.Đorđe Simić, jedan od Kosmajčevih branilaca, potvrdio je da se video s Kosmajcem i da su razgovarali o odbrani.- Iako sam u štrajku, posetio sam Kosmajca u pritvoru. Kopirao sam predmet, sad ću ga proučiti i pripremati odbranu - rekao je Simić.

Uhapšen... Dragoslav Kosmajac
Uhapšen... Dragoslav Kosmajac

Kako saznajemo, čoveku koga je premijer Vučić označio za najvećeg narko-bosa juče niko nije doneo stvari, pa je u istoj garderobi u kojoj je bio kad je uhapšen u nedelju ujutru u svojoj vili na Zvezdari.- On je i dalje u crnoj košulji, crnom duksu, crnim pantalonama i narandžastoj jakni. Moguće je da će ga danas posetiti neko od njegovih najbližih i doneti mu neophodne stvari. Inače, danas je sahrana njegove snaje, čija smrt mu je teško pala - rekao je izvor Kurira. (M. I. - J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track