PRONAĐENA TELA PILOTA: Stravična tragedija kod Šapca! Srušio se vojni avion G4
Foto: Printscreen

PRONAĐENA TELA PILOTA: Stravična tragedija kod Šapca! Srušio se vojni avion G4

Crna Hronika -

Vojni avion G4 u blizini Šapca srušio se danas oko 10.30, saznaje Kurir.

Kako saznajemo, dvojica pilota su bili na obuci i prema nezvaničnim podacima, pronađena su tela oba pilota. U pitanju je školski avion G4, a piloti su bili na klasičnoj obuci.

Nedaleko od Šapca kod sela Slatina danas oko 10.30 srušio se vojni avion, potvrđeno je iz Ministarstva odbrane, odakle dodaju da je u toku akcija traganja za nestalim pilotima i da je na teren odmah izašao i general-major Ranko Živak, komandant Ratnog vazuhoplovstva i PVO.

Avion je pao u blizini kuće Milete Mladenovića. Prema rečima očevidaca, pao je u blizni pomoćnih objekata što je izazvalo strah meštana među kojima, kako kažu, nema povređenih.

Proleteo je na deset metara od moje kuće. Čuo se stravičan tresak! Kad sam istrčao iz kuće video sam dim i plamen kako kuljaju iz olupine. Odmah su stigli i vatrogasci. Ne znam da li ima povređenih, uplašio sam se i nisam izlazio iz kuće, iako je to na samo 250 metara od mog imanja - rekao nam je vremešni meštanin.

OČEVICI NESREĆE KOD ŠAPCA: Avion je proleteo iznad moje kuće! Plamen i dim na sve strane!

U selu su trenutno tri ekipe Hitne pomoći, a policija obezbedjuje teren. Očevici su rekli da je avion nisko preleteo preko sela Varna.

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO! TRENUTAK PADA AVIONA KOD ŠAPCA: Leteo nisko, pa se srušio uz JEZIV VRISAK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track