KURIR SAZNAJE: Upucan Milan Beko, lekari se bore za život biznismena!
Foto: KURIR

Ranjen u stomak i grudi

KURIR SAZNAJE: Upucan Milan Beko, lekari se bore za život biznismena!

Crna Hronika -
Napadač je sačekao Milana Beka ispred njegove kuće u Ulici Andre Nikolića 23 na Senjaku. Operacija završena oko 19.20 sati, lekari su uspeli da zaustave krvarenje i Bekovo stanje je nešto bolje. Policija sa dugim cevima obezbeđuje operacionu salu

BEOGRAD - Biznismen Milan Beko upucan je na Dedinju, ekskluzivno saznaje Kurir! Prema našim saznanjima Beko je upucan u stomak sa najmanje dva metka! Prema prvim informacijama Beko je pogođen ispred svoje kuće u Ulici Andre Nikolića. Njegovo stanje je kritično i lekari se bore za život. Operacija u Urgentnom centru završena je oko 19.20 sati i stanje Milana Beka je za sada stabilno.

Operaciju je vodio ministar zdravlja Zlatibor Lončar nalazi se u operacionoj sali. Ispred sale se nalaze policajci sa dugim cevima.

http://www.youtube.com/watch?v=b8WwAF2Mh5A

Po informacijama Kurira operacija je bila uspešna i lekari su uspeli da zaustave krvarenje i Bekovo stanje je nešto bolje.

Napadač je sačekao Milana Beka ispred njegove kuće u Ulici Andre Nikolića na Senjaku! Kako Kurir saznaje u Urgentnom centru, stanje Milana Beka je teško i lekari se bore za njegov život!

Prema prvim informacijama Beko je upucan kada je ulazio u svoj automobil.

Ispred Urgentnog centra nalazi se "mercedes S klase", beogradskih tablica, kojim je dovezen Milan Beko. Polocija pregleda ovaj automobil i uzima otziske prstiju.Ispred Urgentnog centra se nalazi Milorad Vučelić, Toplica Spasojević, koji je u suzama, kao i desetak prijatelja Milana Beka.Desetak minuta pošto je Beko dovezen, oko 18.10 sati je velikom brzinom uleteo džip policije iz koga su izašli pripadnici Interventne policije i ušli u bolnicu pod punom opremom.

Uskoro opširnije...

http://www.youtube.com/watch?v=Cbhm2slziog

Milan Beko je rođen u Herceg Novom. Diplomirao je 1997. na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, ali nikada nije radio u struci. Prvo zaposlenje bilo mu je u pozicija direktora maketinga u marketinškoj agenciji Spektra. Ubrzo je postao suvlasnik Spektre zajedno sa Vladimirom Popovicem Bebom. Nakon toga se okreće trgovini i osniva firmu DiBek.

U politiku se uključuje posredno kroz marketinšku kampanju DS-a za izbore 1993. godine. Kasnije postaje blizak vladajućoj strukturi, pa 1997, kao nestranački stručnjak, postaje ministar za vlasničku transformaciju u Vladi Mirka Marjanovica.Ostao je upamćen kao autor Zakona o privatizaciji koji je važio do 2001. i po prodaji 49 odsto vlasništva Telekoma grčkom OTE-u i italijanskom STET-u. Dve godine kasnije prelazi u Saveznu Vladu Momira Bulatovića.Bio je i predsednik UO kragujevačke “Zastave”, ali je tu funkciju napustio posle bombardovanja 1999. godine. Na izborima 2000. godine bio je nestranački kandidat za poslanika na listi JUL-a. U 2000-tim učestvovao je direktno ili posredno u nekoliko velikih privatizacija – kupovini najvećih srpskih mlekara, “Knjaz Miloša”, “Luke Beograd”, kao i privatizaciji “Večernjih novosti” i “C marketa” sa Miroslavom Miškovicem. Otac je četvoro dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track