(KURIR TV) TUGA U RAVNOM TOPOLOVCU: Sahranjen Vladimir Kosović žrtva masakra u Žitištu
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bol porodice

(KURIR TV) TUGA U RAVNOM TOPOLOVCU: Sahranjen Vladimir Kosović žrtva masakra u Žitištu

Crna Hronika -

RAVNI TOPOLOVAC - Vladimir Kosović iz Ravnog Topolovca, koji je ubijen u masakru u Žitištu sahranjen je danas popodne na lokalnom groblju.

Sanduk sa nastradalim Vladimirom od porodične kuće do groblja ispratio je veliki broj meštana, prijatelja i rodbine...

- Zašto si ovako morao Vlado da završiš, otkada si se vratio iz vojske radio si brinući o roditeljima i sestri Jovanki, a posebno o svojim sestrićima.Ovo je dan ispraćaja mladosti, dragi Vlado za sve što si učio za nas, neka te anđeli čuvaju, rekao je obraćajući se u ime porodice komšija.

Sahrani Vladimirovoj nije priosustvovao njegov otac Slobodan, koji se nalazi na kardiologiji u bolnici u Zrenjaninu, gde se lekari bore za njegov život.

- Umesto da oženim sina, da mu pravim svadbu, ja ga sahranjujem. Makar da je dete imao, da mi nešto od njega ostane - kaže za Kurir Nada Kosović, majka Vladimira Kosovića iz Ravnog Topolovca, koji je ubijen u masakru.

Vladimir je jedina žrtva koja nije bila u društvu Dijane kad je njen bivši muž Siniša Zlatić zapucao.

Kako kaže, Vladimir je u bolnici podlegao povredama.- Ispričali su mi da je sedeo za stolom koji se nalazio do devojke koja je ubijena. Iz njegovog društva niko nije povređen, ali eto, njega ubi na mestu - jedva progovara Kosovićeva majka.

Uz nju su rođaci i Vladimirovi drugovi, koji su došli da izjave saučešće i pomognu nesrećnoj ženi.- Javila sam doktorima da mi je sin nastradao, ne znam da li su rekli mom mužu. On je teško bolestan, ne verujem ni da će mu bilo šta reći... Ostala sam bez svog sina, imam samo ćerku i dva unučeta - kaže Nada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track