OBRAČUN U NOVOM PAZARU: Posle kraće svađe usmrtio svog suseda sa šest hitaca
Foto: Zoran Šaponjić

Pala krv

OBRAČUN U NOVOM PAZARU: Posle kraće svađe usmrtio svog suseda sa šest hitaca

Crna Hronika -

Novi Pazar. - U Ulici generala Živkovića, blizu Bolnice i Hale sportova u Novom Pazaru večeras je ubijen muškarac čiji su inicijali Dž.M.

Večeras oko 21 čas u novopazarskom naselju Hadžet došlo je do kraće svađe i upotrebe vatrenog oružja, prilikom čega je jedna osoba stradala, rečeno je Tanjugu u novopazarskoj policijskoj upravi.

Kako saznaje Tanjug, u smrtno stradalog muškarca pucao je njegov komšija koji je ispalio šest hitaca.Nakon toga, lekari su konstatovali smrt osobe u koju je pucano.

Neposredno posle ubistva ubica je uhapšen.

Kao mogući motiv ubistva za sada se pominje raniji sukob ubice i ubijenog.

Portparolka lokalne policije Zorica Obradović je izjavila je da je do pucnjave došlo oko 21.00 na uglu ulica generala Živkovića i Branka Ćopića.

Policija je izašla na lice mesta i vrši uviđaj. Ubica je odmah uhapšen, saznaje FoNet u Policijskoj upravi u Novom Pazaru.

Tridesetdevetogodišnji Dž. M. je brat poznatog novopazarskog imama iz naselja Hadžet, a smrtno je pogođen u vrat. U poslednje vreme radio je u Rusiji odakle je došao pre dve nedelje.

Pucnjava se dogodila u blizini Hale sportova, u ulici Generala Živkovića. Ubica je priznao učinjeno delo, ali policija još uvek ne saopštava detalje iz istrage.

Z. Š./Agencije

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14H UŽIVO: Vučić odgovorio Zaevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track