LJUBAVNA TRAGEDIJA U ČAČKU: Dvoje mladih otrovalo se u garaži
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Oboje bili bez odeće na sebi

LJUBAVNA TRAGEDIJA U ČAČKU: Dvoje mladih otrovalo se u garaži

Crna Hronika -
Nemanja N. (26) se ugušio, devojka je u komi i se bori za život. Mladić je pronađen pored automobila, i pretpostavlja se da je pokušao da otvori vrata garaže kako bi izašao

ČAČAK - Jutros oko 9 časova u ulici Mila Ivkovića u garaži pored putničkog motornog vozila pronađeno je beživotno telo muškarca starog 25 godina, koji je, najverovatnije, preminuo zbog trovanja ugljen-monoksidom, saopšteno je i iz čačanske policije.

Dvadesettrogodišnja devojka, koja je bila u vozilu u besvesnom stanju prevežena je u čačansku bolnicu.Portparol čačanske bolnice Miroslav Sretenović rekao je ranije danas Tanjugu da je devojka u tu ustanovu primljena u besvesnom stanju, da je smeštena na odeljenje intenzivne nege i da je životno ugrožena.Načelnik čačanske Hitne pomoći Slobodan Vidojević rekao je ranije Tanjugu da je u naselju Vinara u Čačku u garaži stambene zgrade jutros pronađeno beživotno telo mladića, a da je devojka koja se nalazila sa njim davala znake života kada ih je policija zatekla.

Mladićevo telo pronašao otac

Kako se nezvanično saznaje, reč je o mladiću Nemanji N. (26) čije je beživotno telo pronašao otac. Identitet devojke zasad nije poznat. Prema prvim informacijama, najverovatnije je posredi trovanje izduvnim gasovima pošto je motor "audija" bio uključen. Njegovo telo pronađeno je pored vozila što ukazuje da se predomislio i da je hteo da otvori vrata garaže i spase oboje. I mladić i devojka bili su bez odeće na sebi.

Prema njegovim rečima, mladić je pronađen pored vozila, a devojka je bila na zadnjem sedištu kola u garaži u Ulici Mila Ivkovića."Ona je davala znake života, bila je u dubokoj komi i spontano je disala. Hitno je prevezena u Urgentni centar", izjavio je Vidojević.

Mladić je pronađen pored automobila, i pretpostavlja se da je pokušao da otvori vrata garaže kako bi izašao, dodao je Vidojević."Sumnjamo na trovanje ugljenmonoksidom, ali tačne informacije imaćemo nakon obdukcije", zaključio je načelnik hitne pomoći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track