LJUBAVNICA OPASNIJA OD ŽENE: Kazanovu iz Šumadije Slađa zatekla sa dve žene, pa mu zapalila auto
Foto: Ps Fb

Auto i ranije stradao zbog burnog ljubavnog života

LJUBAVNICA OPASNIJA OD ŽENE: Kazanovu iz Šumadije Slađa zatekla sa dve žene, pa mu zapalila auto

Crna Hronika -
Uveče sam bio sa petom u kafani, šta ću kad me žene vole, uz smeh priča Zoran, koji je Slađanu upoznao u Jagnjilu i od tad je bio u vezi sa njom. Skoro mu je razbila šoferšajbnu i hteo je da se raziđu, ali nikako nije stigao

Zoran Marković iz sela Jelenac postao je popularan preko noći kada mu je ljubavnica Slađana Lazarević zapalila mercedes. Zoran je te večeri bio sa dve devojke u kolima, kada je Slađana zapalila njegov auto.Zbog silnih poziva morao je na kraju da isključi telefon. Iako ima ženu i dvoje dece, Zoran je istovremeno bio u ljubavnoj vezi sa Slađanom. U nedelju uveče Slađanu je prevario sa dve devojke iz Aranđelovca, a Slađana ga je sa njima zatekla skrivene u kolima, pa je u besu po automobilu posula benzin i zapalila ga.

Kod kuće žena ljuta, dva dana ne progovara sa Zoranom.

"Šta da mi kaže, kad je sve pročitala u novinama", uz smeh mu dobacuje poznanik Boban Prokić Biba dok na pragu škole lista novine.

"Ništa mi nije rekla, a ni ja njoj – sleže ramenima Zoran – spavao sam sinoć u drugoj sobi. Valjda će mi oprostiti, ona se ohladila od mene još pre 15 godina. I da ima nekoga ne bi mi smetalo, samo da mene ne dira", kaže Kazanova iz Šumadije.

Došao je na starom motoru, koji je uzeo od sina da se vozi, jer je ostao bez merecedesa. Radi kao monter PVC stolarije za jednu kragujevačku firmu.

Kako mu ko od rođaka i komšija priđe on se sav zacrveni. Ceo narod događaj sad tera na komediju. A i on to prihvata, naročito epitet švalera.

"Uveče sam bio sa petom u kafani, šta ću kad me žene vole", uz smeh nam priča Zoran, život ide dalje i treba ga živeti.

Slađanu je upoznao u Jagnjilu i od tad je bio u vezi sa njom. Skoro mu je razbila šoferšajbnu i hteo je da se raziđu, “ali nikako nije stigao”. Kako i sam kaže jeza ga uhvati kad pomisli šta je moglo da se desi.

Slađanina priča je nešto drugačija: te noći je spavala, kada su je oko dva posle ponoći pozvale devojke i rekle da je Zoran u komi. Ona je brzo otišla do njegovih roditelja, ali se nisu javljali.

Devojke su je sve vreme navodile gde treba da ide. Kada je stigla na napušten plac, sudarila se se njegovim kolima, on je izašao, počeo da psuje, šutira, udara po leđima. Kada je pomenuo mrtvog sina, kako je ispričala, pao joj je mrak na oči. Uzela je flašu benzina i polila po mercedesu, prenose Večernje novosti.

Ona tvrdi i da nije znala da je Zoran oženjen, mislila je da je se razveo od žene, jer je prethodno pominjao da je živeo sa jednom konobaricom u Mladenovcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track