LUKIN OTAC: A gde je kantrimen? Ne mogu da verujem da ne mogu da ga pronađu!

Epilog sudskog procesa

LUKIN OTAC: A gde je kantrimen? Ne mogu da verujem da ne mogu da ga pronađu!

Crna Hronika -
On je rekao da je očekivao da će Marko Milićev dobiti više od pet godina zatvora ali da nije na njemu da procenjuje i sudi da li je kazna mala ili velika

Izricanju presude Marku Milićevu (34) koji je danas osuđen na 4,5 godina jer je svojim automobilom "kantrimen" izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Luka Jovanović, prisustvovao je i otac pokojnog mladića, Bojan Jovanović.

On je rekao da je očekivao da će Marko Milićev dobiti više od pet godina zatvora ali da nije na njemu da procenjuje i sudi da li je kazna mala ili velika.

"Meni je jedino krivo što on nije stao, naš bol bi bio daleko manji. Pitanje je da li bi ikad došli do njega, da mediji nisu pokrenuli i gurali priču. Očekujem da će se u narednim mesecima i godinama saznati čiji je i gde je auto", rekao je Bojan Jovanović novinarima ispred Palate pravde.

On je napomenuo da on "sumnja da se verovatno zna ko je vlasnik auta".

"Ne mogu da verujem da jedan auto ne može da se pronađe godinu i nešto dana, a za dalje ćemo videti. Nadam se da će se i to nekada saznati", dodao je Jovanović.

On bi voleo, kako je naveo, da ovaj slučaj bude presedan u smislu da ljudi više ne beže i podsetio da je Milićev zbog nepružanja pomoći njegovom sinu nakon nesreće dobio dve godine i šest meseci.

"O zadovoljstvu neću pričati, ničim nisam zadovoljan generalno, od kada Luke nema", rekao je otac nastradalog Luke, koji je nekoliko dana nakon nesreće demonstrativno boravio na Brankovom mostu kako bi skrenuo pažnju javnosti na ovaj slučaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track