MAJKA SVIREPO UBIJENE PEVAČICE: Ne bih se lečila kod Jelenine svekrve
Foto: Dragan Kadić

MAJKA SVIREPO UBIJENE PEVAČICE: Ne bih se lečila kod Jelenine svekrve

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zorica Krsmanović (53), majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, veruje da Zorica Marjanović, svekrva njene ćerke, ima moć da leči ljude, ali za sada joj se ne bi obratila za pomoć, iako boluje od opake bolesti.

Jelenina majka iz bolničke postelje poručuje da ne želi da smeta svekrvi svoje ubijene ćerke, koja je nedavno osumnjičena za bavljenje nadrilekarstvom.

- Ne bih ja sada da joj smetam... Pogotovo kada su joj oduzete te neke njene stvari (ikone, slike svetaca), pa neće sad da radi. Ja verujem da ona može da leči ljude, ali ne bih da joj stajem na muku. Lečila je ona mnoge i mnogima je ranije pomogla. Nisam kod nje ranije išla - sve najlepše o svekrvi svoje ubijene ćerke juče je rekla teško bolesna Jelenina majka, koja zasad ide samo svom lekaru.

Zorica trenutno leži kod kuće, jer joj je pre mesec dana pozlilo nakon što je primila kontrast prilikom snimanja stomaka na magnetnoj rezonanci.

Ona nije želela da priča o tome kojim je sve poznatim javnim ličnostima pomogla, ali su mediji prenosili da su među njima ljudi iz sveta politike, estrade i neka TV lica. Njihova imena su nađena u Zoričinom rokovniku, te će se svi morati odazvati pozivu za svedočenje i ispričati na koji ih je način Zorica „izlečila”.

Jedan od njih, ipak, za naš list je priznao da je kod Zorice išao jer se „bolestan čovek hvata za svaku slamku”. Međutim, on nije želeo da odgovori da li mu je u izlečenju karcinoma pomogla Zorica ili zvanična medicina. Na listi su i neke poznate pevačice, koje su pomoć zbog zdravstevnih i porodičnih problema tražile od Jelenine svekrve.

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ NA SAMRTI: Umreću, neću znati ko je ubio Jelenu

ZORICA MU SPASLA SINA: Marjanovići kuću dobili na poklon od biznismena

TAJNA VEZA: Političar u tajnosti posećivao Marjanoviće!

PROPUST POSLE ZLOČINA: Porodica nije videla mrtvu Jelenu Marjanović!

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track