MAJKA UBIJENE PEVAČICE IZ UŽICA: Plašim se da će Jelena Marjanović proći kao moja ćerka!
Foto: Printsceen

MAJKA UBIJENE PEVAČICE IZ UŽICA: Plašim se da će Jelena Marjanović proći kao moja ćerka!

Crna Hronika -

Mica Ćosić (70), majka pevačice Tanje Ćosić (34), koja je poginula 2005. godine u eksploziji automobila bombe, apeluje na policiju da pronađe ubicu zvezde „Granda“ Jelene Marjanović (33) kako njeno ubistvo ne bi palo u zaborav kao što se dogodilo sa smrću njene ćerke!

- Cela Srbija mesecima se zgražava nad sudbinom ubijene Jelene Krsmanović, a ja 11 godina ne znam ko je ubio moju jedinicu! Bolesna sam i očajna. Dnevno pijem 11 tableta jer niko ne traga za ubicama moje Tanje. Pratila sam tugu Jelenine majke, koje više nema. Volela bih da policija ne odustane od potrage i da Jelenina smrt ne padne u zaborav kao smrt moje Tanje! - kaže ojađena majka pevačice iz Užica, koja je nastradala 1. avgusta 2005. godine u eksploziji tempirane bombe podmetnute pod njen automobil u užičkom naselju Krčagovo.

Majka kaže da je njena ćerka kažnjena jer se zabavljala sa čovekom koji je sarađivao sa ljudima s druge strane zakona.

Razneta bombom (Foto: Pritscreen)
Razneta bombom (Foto: Pritscreen)

- Moja ćerka nije imala neprijatelja, ali je njen tadašnji momak došao u sukob sa opasnim ljudima, koji su mu se osvetili ubistvom moje ćerke. Tanja se godinama zabavljala sa Mirkom Nikolićem zvanim Crnogorac, koji se družio sa kriminalcima. Ne znajući s kim ima posla, moja Tanja je platila sve njegove dugove i neraščišćene račune sa ljudima s druge strane zakona. Sa Mirkom je dobila sina, koji je ostao bez majke sa tri i po godine! Morala sam na sudu dugo da dokazujem da je on otac i da mora da plaća alimentaciju i tu bitku sam dobila. Policija ništa nije uradila, a nas ignoriše već 11 godina! Strepim samo da neko ne povredi mog unuka, koji sada ima 15 godina. On ima pravo da sazna ko mu je ubio majku - ogorčeno kaže Mica Ćosić u pismu upućenom našoj redakciji.

Opasna veza

Mirko Nikolić (46) zvani Crnogorac, koji je bio svedok u slučaju protiv barske grupe, bio je meta plaćenog ubice 24. decembra 2006. na Zlatiboru. U Crnogorca je tada ispaljeno nekoliko hitaca, ali je uspeo da preživi. Motiv za likvidaciju Nikolića bilo je njegovo svedočenje protiv Damira Mandića u vreme dok mu je suđeno za ubistvo Duška Jovanovića, glavnog i odgovornog urednika podgoričkog lista „Dan“. Nikolić je optužio Mandića za otmicu njegovog bratanca Miodraga Nikolića i iznudu. Njegov bratanac je tvrdio da ga je Mandić oteo da bi od Nikolića navodno naplatio 200.000 evra.

OTKRIVENO KO JE UBICA JELENE MARJANOVIĆ Policija u šoku, ovo se nikad nije desilo!

PRONAĐEN UBICA PEVAČICE: Monstrum je podvojena ličnost, ne seća se zločina!

(KURIR TV) ĆERKA JELENE MARJANOVIĆ SHVATILA SVE: Nemam više ni mamu ni baku!

UBICA JELENE MARJANOVIĆ VRATIO SE NA MESTO ZLOČINA! Iskopao rupu i odneo skriveni predmet?

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track