MALA JANA VIDELA UBISTVO? POLICIJI REKLA Dogodilo se nešto strašno!

Obrt u istrazi da li je devojčica videla ubistvo svoje majke jelene

MALA JANA VIDELA UBISTVO? POLICIJI REKLA Dogodilo se nešto strašno!

Crna Hronika -

Ovo je jedino što je petogodišnja ćerka ubijene Jelene Krsmanović Marjanović izgovorila inspektorima u prisustvu dečjeg psihologa i odmah je zaplakala.

BEOGRAD - Dogodilo se nešto strašno - ovo je jedina rečenica koju je petogodišnja Jana, ćerka svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), izgovorila u policiji u prisustvu psihologa i odmah je zaplakala, saznaje Kurir.

Inspektori beogradske policije koji rade na rasvetljavanju ovog zločina preko baznih stanica proveravaju gde se ko iz njenog nabližeg kruga nalazio neposredno pošto je Jelena nestala jer i dalje sumnjaju da porodica nešto krije, a da je ubica imao najmanje jednog pomagača.

Porodica nešto krije

Naš sagovornik iz istrage otkriva da su s Janom veoma kratko razgovarali dva dana pošto je Jelena ubijena.

- Nismo mogli mnogo podataka da dobijemo od devojčice. Dete od pet godina nema predstavu o vremenu, ne zna koliko je to deset minuta, a koliko sat, ne može da potvrdi kad je Jelena otišla da trči, koliko je bila s njima...

Mala je bilo veoma tužna, svaku rečenicu je počinjala s „moja mama“. Nismo hteli da je pritiskamo, ali je u jednom trenutku kratko rekla: „Dogodilo se nešto strašno“ i zaplakala je - priča izvor Kurira.Potraga za ubicom traje već deseti dan.- Ono što je vrlo bitno jeste da mi sada, između ostalog, utvrđujemo i gde su bili članovi porodice i njihovi bliski poznanici i prijatelji u subotu od 15 časova, dakle od trenutka kad je njen muž Zoran rekao da je otišla da trči, pa u narednih pet-šest sati. Mi još uvek rekonstruišemo to vreme, ali je jedna od pretpostavki da je Jelenu, dok je bila na nasipu, pozvao neko koga je ona poznavala i da je sišla s nasipa, da je najverovatnije tu ubijena čekićem ili tučkom za mesom pošto rane uglavnom odgovaraju obliku tih predmeta, koje još tražimo - dodaje on.Iskalio bes na ženiIzvor iz policije otkriva još zanimljivih detalja.- Nedvosmisleno je da je Jelenu ubio neko ko ju je iz nekog razloga mrzeo, to govore rane po telu i način ubistva. On je bukvalno taj bes iskalio na nedužnoj ženi. Radi istrage ne možemo da iznosimo mnogo detalja, ali su naše sumnje i dalje prvenstveno usmerene na Jelenine najbliže. Postoje određena neslaganja pojedinih članova porodice koji su policiji ispričali da su bili tu i tu, ali je na osnovu kasnijih informacija i pretrage njihovih mobilnih telefona preko baznih stanica otkriveno da su neki od njih upravo u tom kritičnom periodu bili blizu nasipa ili na drugom mestu. Sigurni smo da nam porodica nije sve rekla, da nešto uporno kriju ili nekoga štite i da je Jelenin ubica imao najmanje jednog pomagača - tvrdi izvor Kurira iz istrage.

Nova saznanja

* Jana rekla da je videla nešto strašno* Jelenu ubio neko ko ju je mrzeo* Jelenina porodica ipak nešto krije* Ubica imao verovatno još jednog saučesnika* Neslaganja izjava nekih članova porodice i pretrage njihovih mobilnih

Hronologija* Jelena Krsmanović Marjanović nestala 2. aprila na nasipu u Crvenki kod Borče* Njeno telo pronađeno u nedelju u kanalu u blizini nasipa* Nedaleko odatle pronađen je njen telefon, patika, tragovi krvi i njena pocepana dukserica* Njen suprug Zoran ispitivan u policiji i pušten posle 48 sati* Nebojša Rojko, koji živi u blizini nasipa, pobegao kad je policija došla da ga ispita

Otac VladimirZORAN IMA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE 143Vladimir Marjanović, otac Zorana, supruga ubijene Jelene, kaže za Kurir da nikad nije vodio sina kod psihijatra dok je bio dete.- Nije bilo potrebe za tim. Moj sin je natprosečno inteligentan s koeficijentom 143. Stvarno je glupo da se po medijima Zoran etiketira kao neko ko ima problem sa psihom, to nema veze sa istinom - priča Vladimir.(LJ. S.)

Obdukcija pokazalaJELENA UBIJENA OKO 17 ČASOVAKako saznajemo, pevačica je ubijena pola sata pre nego što je njen suprug Zoran shvatio da joj se izgubio svaki trag.- Prema obdukcionom nalazu, smrt je nastupila u subotu 2. aprila između 16 i 17 časova, a njen suprug je tvrdio da je ona nestala u periodu između 15.30 i 16. Pevačica je imala više od 20 udaraca po telu, a neki između petog i sedmog bio je smrtonosan - kaže naš izvor.(J. R.)

ZORAN MARJANOVIĆ ZA KURIR: Čuo sam da traže čoveka sa štapom koji je bio na nasipu

KURIR NA LICU MESTA POTRAGA ZA JELENOM: Policija pronašla njen mobilni telefon na nasipu

(KURIR TV) POTRAGA ZA NESTALOM JELENOM Policija cešljala groblje, mocvaru i napuštene kuce

(KURIR TV) DRAMA, POTRAGA ZA JELENOM: Policija blokirala nasip, ne da nikome da pride!

KURIR TV OČAJ I NEVERICA: Tuga u kući Jelene Krsmanović Marjanović

UŽASNA TRAGEDIJA UBIJENA PEVAČICA: Telo pronađeno na nasipu u Borči, Jelena ubijena oštrim predmetom

KURIR TV JEZIV PRIZOR: Ovde je pronađeno telo ubijene Jelene Krsmanović, njene patike i trenerka

(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ: Jelena je u pesmi koju je poslednju otpevala predvidela svoju smrt

ANA SEVIĆ U ŠOKU ZBOG JELENINE SMRTI: Ovo je stravična vest, ne mogu da verujem da se to dogodilo

KURIR TV ISPOVEST MAJKE UBIJENE JELENE: Nije mi se žalila da joj bilo ko preti

KUM UBIJENE PEVAČICE Nije mi jasno zašto Zorana toliko dugo drže u policiji

FANOVI SE OPRAŠTAJU OD JELENE: Počivaj u miru lepi anđele! Šta je ona kome skrivila da ovako završi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track