MILAN BEKO SE PROBUDIO IZ KOME: Lekari izvadili dva metka, stanje stabilno, biznismen komunikativan!
Foto: Dragana Udovičić

Policija sa dugim cevima obezbeđuje operacionu salu

MILAN BEKO SE PROBUDIO IZ KOME: Lekari izvadili dva metka, stanje stabilno, biznismen komunikativan!

Crna Hronika -
Stanje ranjenog biznismena i dalje je veoma kritično i svake prognoze su za sada neizvesne

BEOGRAD - Operacija Milana Beka završena je oko 19.20 sati, lekari su uspeli da zaustave krvarenje i Bekovo stanje je nešto bolje, ali je i dalje kritično saznaje Kurir u Urgentnom centru. Kako Kurir saznaje, Beko se probudio posle operacije i svestan je.

Dva metka su izvađena iz tela Milana Beka, ali za sada nije poznato da li ima još jednu prostrelnu ranu.

- Beko je komunikativan, svestan je i njegovo stanje je stabilno. U jednom momentu se požalio da mu je hladno - rekao je izbor Kurira iz Urgentnog centra!

Nađen DNK napadača

Prema saznanjima Kurira nađeno je dovoljno tragova na mestu zločina, na osnovu koji će moći da se dođe do DNK napadača.

http://www.youtube.com/watch?v=b8WwAF2Mh5A

Stanje ranjenog biznismena i dalje je veoma kritično i svake prognoze su za sada neizvesne, rekli su nam u Urgentnom centru. Kako Kurir saznaje, lekari su tokom operacije izvadili metke, stanje je trenutno stabilno.

Prof.dr Miljko Ristić, iz Kliničkog centra, je rekao da je operacija bila uspešna.

- Pacijent je uspešno operisan. Imao je povrede opasne po život, ali se sada nalazi u stabilnom stanju. Nezahvalno je govoriti o daljim tokovima njegovog zdavstvenog stanja. Operaciju je vodio ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

- Beko je zadobio povrede abdomena. Prognoze su neizvesne, ali je stanje stabilizovano. Pada mu pritisak, ali operacija se za sada odvija uspešno - kažu u Urgentnom centru. U operacionoj sali nalazi se i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Prijatelji Milana Beka pred bolnicom

Policija sa dugim cevima obezbeđuje operacionu salu.Ispred Urgentnog centra su Bekovi prijatelji, Miodrag Kostić, Čeda Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Toplica Spasojević, Zdenko Tomanović i Milorad Vučelić i drugi....

Milan Beko upucan je na Dedinju oko 17.30 sati! Beko je upucan u stomak sa dva metka, dok je oko šest metaka ispaljeno u automobil u kojem se Beko nalazio! Prema prvim informacijama napadač je sačekao biznismena ispred njegove kuće u Ulici Andre Nikolića 23 na Senjaku.

Prema prvim informacijama Beko je upucan kada je ulazio u svoj automobil. Ispred Urgentnog centra nalazi se "mercedes S klase", beogradskih tablica, kojim je dovezen Milan Beko. Policija pregleda ovaj automobil i uzima otziske prstiju.Ispred Urgentnog centra se nalazi Milorad Vučelić, Toplica Spasojević, glumac Dragan Bjelogrlić, kao i desetak prijatelja Milana Beka.Desetak minuta pošto je Beko dovezen, oko 18.10 sati je velikom brzinom uleteo džip policije iz koga su izašli pripadnici Interventne policije i ušli u bolnicu pod punom opremom.

http://www.youtube.com/watch?v=Cbhm2slziog

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track