Mile Jerković: Napadate me kao da sam kriminalac!

Biznismen svedočio na suđenju Darku Šariću

Mile Jerković: Napadate me kao da sam kriminalac!

Crna Hronika -
Pre neki dan ste bili kod tužioca, s njim ste u kombinaciji, podigli ste dve krivične prijave protiv mene iako je tužilac odbio deset optužbi koje ste podneli lično vi, gospodine Štrbac

BEOGRAD - Biznismen Mile Jerković izjavio je juče u Specijalnom sudu da nikad nije poslovao sa cigaretama na Kipru, već da se bavio menadžerstvom i prodajom fudbalera.On je u nastavku suđenja Darku Šariću zbog optužbi za pranje 22 miliona evra od trgovine kokainom iz Južne Amerike u Evropu nastavio da odgovara na pitanja jednog od optuženih Radovana Štrpca, kog Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti da je kao advokat za Šarića kupovao firme u Srbiji.

- Sve što sam imao, sve ste mi upropastili. Pre neki dan ste bili kod tužioca, s njim ste u kombinaciji, podigli ste dve krivične prijave protiv mene iako je tužilac odbio deset optužbi koje ste podneli lično vi, gospodine Štrbac. Napadate me da sam kriminalac, a ja sam običan svedok - obratio se Jerković Štrpcu, nakon čega ga je sudija opomenuo da bude konkretan i u odgovorima. (I. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track