MIROSLAV LAZANSKI: Neće streljati Počuču
Foto: Marina Lopicic

Hapšenje u Donjecku

MIROSLAV LAZANSKI: Neće streljati Počuču

Crna Hronika -
Počuču i Stanića neće streljati sada kada je objavljen snimak, rekao je kratko Lazanski

BEOGRAD - Vojni analitičar Miroslav Lazanski rekao je za Kurir da nema šanse da streljaju dvojicu uhapšenih Radomira Počuču i Dejana Vujića koji nedavno uhapšeni u Donjecku.

- Počuču i Stanića neće streljati sada kada je objavljen snimak - rekao je kratko Lazanski.U Ministarstvu spoljnih poslova Srbije rekli su da i dalje nemaju zvaničnih informacija iz Kijeva jer se sve dešava na teritoriji nepriznate Donjecke narodne republike.

Radomir Počuča, poznati tv voditelj i dobrovoljac na ratištu u Ukrajini uhapšen je pre nekoliko dana. Njega su navodno uhapsili pripadnici novih, proruskih snaga, bezbedonosne agencije DNR.

Prema zvaninčnoj optužnici njega terete za pripremu atentata i diverzantskih akcija, a optužen je i za pripremu ubistva dvojice srpskih državljana, Dejana Vujića i Dejana Berića.

Pored Počuče, uhapšen je i Vlado Stanić za kojeg se smatra da je Počučin saučesnik, a kako piše Dejan Berić na svojoj FB stranici, ubistvo je naručio Goran Ranisavljević Gerovac koji se trenutno nalazi u Moskvi.

http://www.youtube.com/watch?v=7LYLAdUeLeU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track