IZOPAČENA SVEST MONSTRUMA IZ ZAJEČARA: Anđelina (3) me je volela, a i ja nju?!
Foto: Kurir

Policajci ga jedva spasli od linča gnevnih meštana

IZOPAČENA SVEST MONSTRUMA IZ ZAJEČARA: Anđelina (3) me je volela, a i ja nju?!

Crna Hronika -

ZAJEČAR - Anđelina me je volela. Poznavali smo se dobro. Zajedno smo išli u šetnje... Ja sam je ubio, detalji su jezivog saslušanja Vladice Rajkovića (28).

On je zverski silovao i ubio pesnicama i kamenjem trogodišnju Anđelinu Stefanović u selu Vratarnica kod Zaječara.Njegovo saslušanje nije dugo trajalo i samo u početku nije odgovarao na pitanje inspektora šta je sa detetom koje je poslednji put viđeno s njim.

ANĐELE MALI, POČIVAJ U MIRU: Ovo je devojčica koju je monstruozno ubio krvnik iz Zaječara

Nakon uvoda u kome je tvrdio da ga je dete volelo i da je on voleo nju, priznao je i da je ubio trogodišnju Anđelinu i ponudio da pokaže gde je to uradio. Policajce je odveo do mesta u šumi oko 600 do 700 metara dalje od kuće gde je sa žrtvom bio na proslavi rođendana deteta njegovog brata.

Dete je nađeno, kako ga je ostavio, da leži na stomaku, ali se i tako odmah videlo da je telo unakaženo. Majka devojčice je odmah prijavila nestanak, a policajcima su meštani nevelikog sela Vratarnica kod Zaječara rekli da su videli osumnjičenog kako je otišao sa detetom.

JAVIO SE NA TELEFON, U POZADINI SE ČULO DETE KAKO VRIŠTI: Ovo su jezivi detalji zločina u Zaječaru

Tako je on ubrzo i uhapšen, ali su i meštani saznali da je zverski silovao trogodišnje dete i zatim masakrirao. Meštani su, saznavši da je silovao dete, da mu je unakazio lice i rasporio utrobu, nasrnuli na Rajkovića dok ga je policija odvodila. Došlo je do guranja i rvanja i policajci su jedva uspeli osumnjičenog da spasu od linča. Gnevni meštani nasrtali su i na policijsko vozilo u koje su policajci s mukom smestili Rajković pa su slomili retrovizor.

Osumnjičeni je na saslušanju potvrdio da je odveo devojčicu sa rođendana na koji je i on bio pozvan. Ispričao je da je popio nekoliko pića, ali nije navodio da je dete ubio zbog pijanstva. Kako saznajemo, Rajković nije krivično gonjen i nikada nije bio ni pod krivičnom istragom. Prekršajno je kažnjavan i to zbog pijanstva.

Prema rečima meštana, niko ni u snu nije mogao da pretpostavi da je sposoban da počini ovakvo zlodelo.Ispituje se nestanak žene

Vladicu Rajkovića inspektori su juče ispitali i u vezi sa nestalom meštankom sela Draganom Stanković (47), s kojom je bio u sudskom sporu. Rajković je negirao da je imao bilo kakve veze s njenim nestankom i prošao je poligraf. Međutim, policija i dalje ispituje taj slučaj i provereva Rajićevo kretanje i u vezi sa Stankovićevom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track