MONSTRUM KRENUO DA UBIJA PO SELU: Pronađeno i telo žene, koju je pre Anđe (3)  ubio Vladica Rajković
Foto: Kurir

MONSTRUM KRENUO DA UBIJA PO SELU: Pronađeno i telo žene, koju je pre Anđe (3) ubio Vladica Rajković

Crna Hronika -

ZAJEČAR - Zaječarska policija pronašla je u Timoku telo za koju se pretpostavlja da je druga žrtva Vladice Rajkovića (28), svirepog ubice devojčice Anđeline Stefanović (3).

Rajković je danas na ponovnom saslušanju u policiji zbog ubistva devojčice koje je šokiralo Srbiju, priznao da je ubio Draganu Stanković (47) i da je njen leš umotan u ćebe bacio u Timok.

On je policiju odveo do mesta gde je bacio telo ubijene žene. Njen nestanak je 24. juna ove godine prijavio njen stric.

Vladica Rajković (28), svirepi ubica devojčice Anđeline Stefanović (3) na ponovnom saslušanju u policiji danas je priznao da je ubio Draganu Stanković (47) i da je njen leš umotan u ćebe bacio u reku Timok.

Vladica je istražiteljima danas ispričao da je malu Anđelu odveo preko presahlog potoka u jedan šumarak, gde ju je unakazio, a zatim zatrpao lišćem, a onda pobegao sa mesta ubistva.

- Pucalo mi je u glavi, nije prestajala da vrišti, pa sam dohvatio kamen, ispričao je istražiteljima Vladica Rajković kako je svirepo ubio malu Anđelinu.

Kako Kurir saznaje izveštaj lekara specijaliste je pokazao da je Vladica Rajković u trenutku ubistva bio uračunljiv i svestan svojih postupaka. On je na dan zločina pio špricer na rođendanu, ali nije bio toliko pijan da ne može da kontroliše svoje postupke.

OTAC KRVNIKA OTKRIO DA DEVOJČICA NIJE JEDINA ŽRTVA: Sumnjam da je ubio i jednu ženu pre 10 dana

HOROR KOD ZAJEČARA: Devojčica (3) silovana, pa ubijena pesnicama i kamenjem

BRAT MONSTRUMA IZ ZAJEČARA: Skota treba ubiti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track