MONSTRUOZNI ZLOČIN U MIRIJEVU: Maloletnik (17) uhapšen zbog ubistva svoje žene (18)
Foto: Dado đilas

Lopatom joj razbio glavu

MONSTRUOZNI ZLOČIN U MIRIJEVU: Maloletnik (17) uhapšen zbog ubistva svoje žene (18)

Crna Hronika -
Beogradska policija posle intenzivne potrage pronašla je i uhapsila ubicu Zufe Hajrizaj (18) koja je ubijena sekirom

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je danas posle kraće potrage maloletnog S. B. (17) koji se sumnjiči da je ubio Zufu Hajrizaj (18).

On se tereti da je juče, u baraci, u jutarnjim satima, udarcima drškom od lopate po glavi i telu devojci naneo Maloletnik je saslušan u prisustvu tužioca Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i uz krivičnu prijavu priveden sudiji za maloletnike.

Ona je ubijena juče u svojoj kući u Ulici Mirijevsko brdo u beogradskom naselju Karaburma.

Prema nezvaničnim informacijama, porodica je zvala Hitnu pomoć i prijavila da se Zufa nije probudila.

- Rekli su da je sinoć došla kući i da je u gradu pretučena, da je legla da spava i da se nije probudila. Međutim, žena je imala vidljivu povredu na glavi. Lobanja joj je bila razbijena, pretpostavlja se da je povreda naneta sekirom ili nekim drugim oštrim predmetom - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

On dodaje da istovremeno u kući nisu pronađeni tragovi nasilja.

- Sumnja se da je ubistvo počinio muž S. B., koga policija nije zatekla u kući. U kući je zatečena i šestomesečna beba, koju je rodila svekrva ubijene. Ona je za vreme uviđaja bila u kompiluku - kaže naš sagovornik.

Komšije kažu da je Zufa živela sa godinu dana mlađim mužem, deverom (15) i svekrvom starom 45 godina, koja ima šestomesečnu bebu.

- Svekar joj je dolazio retko, on radi u Nemačkoj i ima tamo drugu ženu. Oni su se doselili u Beograd devedesetih s Kosova, a u toj kući žive poslednjih nekoliko godina. Zufa im je snajka i ona je poreklom iz Crne Gore. Svađali su se često, a S. B. je znao i da tuče ženu - rekao je za Kurir jedan od komšija, koji nije želeo da mu objavljujemo ime jer nije u dobrim odnosima s ovom porodicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track