VIDEO NA SLOBODI: Kosmajac iz zatvora "pobegao" golfom!
Foto: Zorana Jevtic

Osumnjičeni Zvezdarac juče pušten iz pritvora

VIDEO NA SLOBODI: Kosmajac iz zatvora "pobegao" golfom!

Crna Hronika -
Srpski Al Kapone izašao kroz kapiju Centralnog zatvora pet minuta pre podneva i munjevitom brzinom uleteo u zatamnjeni auto
1 / 2 Foto: Zorana Jevtic

BEOGRAD - Dragoslav Kosmajac (61), koji je u utorak platio kauciju od 200.000 evra, juče je, pet minuta pre podneva, izašao iz Centralnog zatvora, u kom je proveo tri meseca. Srpski Al Kapone pustio je bradu, a prilikom izlaska iz zatvora preko glave je, skoro do očiju, navukao crni šešir.Nije otišao kućiKosmajac je u ruci nosio džak u kom su bile lične stvari, a čim se otvorila kapija, do koje ga je ispratio zatvorski stražar, velikom brzinom uleteo je u sivi „golf“ sa zatamnjenim staklima, u kom ga je sačekao sin Lazar (25). On nije davao nikakve izjave, a ostalo je nepoznato gde su se iz Bačvanske ulice odvezli otac i sin jer nisu otišli u vilu u Žabljačkoj ulici.- Kosmajac je bio spreman za polazak kad je stigla odluka suda da se pušta na slobodu. Tačnije, bio je spreman i dan ranije da napusti ćeliju jer je znao da su njegovi branioci uplatili jemstvo koje je sud odredio - kaže izvor Kurira i dodaje da ga je sin i dan ranije čekao na istom mestu do kasnih večernjih sati.

Protiv Kosmajca, podsetimo, istrage vode Više i Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu. On se sumnjiči za podstrekivanje na zloupotrebu službenog položaja, kao i poresku utaju, protivpravno zauzimanje zemljišta, prevaru i falsifikovanje isprave. Istrage u oba beogradska tužilaštva još uvek su u toku.

Tri meseca iza rešetaka... Kosmajac izašao sa crnom kesom
Tri meseca iza rešetaka... Kosmajac izašao sa crnom kesom

http://www.youtube.com/watch?v=VdX_tunaWTw
Mora da se javlja sudu

KaucijaNUDIO 100.000, PLATIO DUPLODragoslav Kosmajac, kako Kurir nezvanično saznaje, ponudio je sudu jemstvo od 100.000 evra. Međutim, sud je odredio da može da izađe ali uz duplo veći iznos, i to u kešu. Navodno, on nije imao dovoljno novca, pa su mu u prikupljanju pomogli članovi porodice i prijatelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track