NA SUĐENJU U SUZAMA: Uhapšena misica Slobodanka Tošić nudi seosku kuću za slobodu
Foto: Facebook Pt

Afera Lutka

NA SUĐENJU U SUZAMA: Uhapšena misica Slobodanka Tošić nudi seosku kuću za slobodu

Crna Hronika -
Obećavam da neću nigde ići. Ja stvarno ne mogu više da budem u pritvoru. Neće biti greške s moje strane, jecala je Tošićeva tokom obraćanja sudskom veću

SARAJEVO - Slobodanka Tošić (29) uhapšena je u Hrvatskoj i 1. jula izručena u BiH zbog suđenja za optužbe da je učestvovala u pokušaju ubistva, kao i da je bila deo bande koja je ukrala oko 4,5 miliona evra.

Punih sat vremena trajalo je izlaganje optužnice koja Slobodanku Tešić tereti za saučesništvo u pokušaju ubistva Đorđa Ždrala, kao i za pripadnost kriminalnoj organizaciji.

"Tužilaštvo BiH će materijalnim dokazima, i svedočenjem šest svedoka dokazati da je optužena namamila Ždrala u klopku, kada su ga pokušali da ga ubiju", rekao je tužitelj Dubravko Čampara.

Branitelj optužene je na kraju i ovog ročišta zatražio da se Tošićeva pusti na slobodu. Kao garanciju za puštanje na slobodu odbrana je ponudila seosku kuću u vlasništvu porodice Tosić.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Slobodanka je na kraju ročišta briznula u plač, te se u suzama obratila sudskom veću:

"Obećavam da neću nigde ići. Ja stvarno ne mogu više da budem u pritvoru. Neće biti greške s moje strane", jecala je Tošićeva.

Suđenju je prisustvovala i majka optužene koja je rekla da joj je ćerka znatno smršala, prenosi Blic.

"Pa zašto bi Boba bežala? Ona se ni dosad nije krila, nego je nisu pozivali. U zatvoru se prepolovila. Baš je loše izgledala kada sam je videla u sudnici, sa onim lisicama.... užas", rekla je njena majka.

Pratite Kurir i na Viberu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track