NARKO-BOS: Bokser iz Srbije okačio rukavice o klin zbog droge
Foto: Reuters

Kufaj posle spektakularnog hapšenja u Peruu

NARKO-BOS: Bokser iz Srbije okačio rukavice o klin zbog droge

Crna Hronika -

Šestočlana narko-banda uhapšena je prošle nedelje u Limi nakon što su pokušali u Evropu morskim putem da pošalju dve tone kokaina, sakrivenog u konzervama špargle

LIMA - Peruanski mediji danima izveštavaju o srpskom državljaninu Davidu Kufaju (24), bivšem bokseru, kog su označili kao glavnog organizatora šverca dve tone kokaina u Belgiju.Podsetimo, šestočlana narko-banda uhapšena je prošle nedelje u Limi nakon što su pokušali u Evropu morskim putem da pošalju dve tone kokaina, sakrivenog u konzervama špargle.- Okačio je rukavice o klin zbog droge, adrenalina i lake love. Poznati srpski bokser David Kufaj jedan je od šestorice narko-dilera koji su uhapšeni kad su pokušali da otpreme pošiljku kokaina u Evropu - izveštavaju mediji o Kufaju.

Podaci do kojih su došli novinari iz Perua ukazuju na to da je Kufaj ring napustio i zbog povrede.- Kako je imao novca, a i mnogo slobodnog vremena, mladić je potražio profitabilan biznis. Kontakti koje je imao van granica Srbije odveli su ga ka švercu narkotika u Južnoj Americi - pišu mediji.Takođe, navodi se da je policija sigurna da je nekadašnji član bokserskog kluba Sarajevo finansijer pošiljke i vođa ove bande. Prema procenama, droga vredi 174 miliona dolara.J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track