NATALNA KARTA UBIJENE JELENE: I zvezde videle smrt u vodi!

Sudbina

NATALNA KARTA UBIJENE JELENE: I zvezde videle smrt u vodi!

Crna Hronika -

Ako je verovati astrolozima, do septembra će mnoge stvari vezane za Jelenin nestanak biti jasnije i ubica će biti razotkriven

Pevačici Jeleni Krsmanović Marjanović u natalnoj karti stoji da joj je na neki način bilo predodređeno da nastrada u vodi i da njena smrt bude obavijena velom tajne, otkriva astrolog za Kurir.Astrolog, koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman, kaže da po Jeleninoj natalnoj karti može da vidi da je ubijena pevačica imala jako teške periode u životu.Opasnost- Imala je porodične probleme i bila napeta, a sve to može se povezati i s ranim gubitkom oca. Takođe, stoji i da je mogla da snosi posledice zbog nekih loših porodičnih procena, odnosno procena koje su donosile osobe iz njenog bližeg okruženja - kaže astrolog.Dok gleda natalnu kartu nesrećne žene, objašnjava da joj zvezde baš i nisu bile naklonjene do trenutka kad je ubijena.- Postoje oni koji se malo potrude i uspeh im bude zagarantovan jer su im zvezde naklonjene. Nažalost, to kod ove mlade žene nije bio slučaj. Ona je morala i za najmanji uspeh mnogo rada da uloži. Strašno je to što je njen dobar period tek predstojao. Da je sreće da je živa, uživala bi u plodovima svog rada - kaže sagovornik Kurira.Prema njegovim rečima, zvezde su čak i predvidele da je početkom aprila vreba opasnost.- Osma kuća u Ribama i Neptun u Strelcu mogu da se povežu s rekreacijom pored vode. Donekle, sada kad znamo šta se dogodilo, jasno se vidi da su zvezde predvidele opasnost na tom nasipu. Takođe, s obzirom na to da se Neptun nalazio u njenom osmom polju, nije ni čudo što je ovo jezivo ubistvo obavijeno velom tajne i misterije. Pitanje je da li će ubica ikada biti otkriven - kaže astrolog i dodaje da je pevačici „Granda“ najveća pretnja bio neko koga poznaje odranije.Finansijski problemiOn navodi da se u natalnoj karti vidi da je Jelena možda imala i određene finansijske probleme, ali i da ih je uspešno rešavala.Poznati numerolog Vesna Virgo kaže da je, po numerologiji, tog 2. aprila Jelena bila jako emotivna, što je pojačalo njenu osetljivost i dobronamernost prema ljudima koje je u to vreme srela, kao i da bi počinilac mogao da bude pronađen za nekoliko meseci.- Na dan njenog nestanka bila je u aspektima Venere, što znači da je bila veoma emotivno ispunjena i posvećena svojoj porodici. Godina Neptuna, u kojoj je bila, na ovogodišnjem nivou donosi tajnu koja će teško biti otkrivena. Do septembra ove godine mnoge stvari vezane za Jelenin nestanak biće jasnije i počinilac će biti razotkriven - rekla je astrolog Vesna Virgo.

Pokažite kreativnost

OVO JE PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: UČESTVUJTE U KURIR I PERTINI LIKOVNOM KONKURSU

Crtajte, bojite i putovanje osvojite

Draga deco, nacrtajte likovni rad na temu princeza, zatim na njega zalepite kupon koji ćete naći u štampanom izdanju Kurira.

Rad predajte u najbližu prodavnicu igačaka Pertini.

Autor najboljeg rada po oceni žirija osvaja putovanje u Playmobil Fun Park u Nemačkoj za celu porodicu: avionske karte, 300 evra džeparaca, smeštaj, ulaznice za fun park i pristup kupovini Playmobil igračaka po fabričkim cenama.

Više informacija potražite u štampanom izdanju Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track