NESREĆA NIKADA NE DOLAZI SAMA... Jelenina majka teško boluje u nemaštini
Foto: Dragan Kadić, Facebook

Tuga u domu Krsmanovića

NESREĆA NIKADA NE DOLAZI SAMA... Jelenina majka teško boluje u nemaštini

Crna Hronika -

Majka svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović, živi u izuzetno teškim uslovima, bez ikakvih primanja, boreći se protiv opake bolesti koja svakodnevno uzima danak.

O svojoj muci Zorica ne želi da priča, povukla se u sebe, retko izlazi iz kuće, a jedino unuka Jana može da joj izmami blagi osmeh na napaćenom licu.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Čini nam se da se predala, da je digla ruke od borbe sa kancerom i da samo čeka dan kada će zauvek zatvoriti oči. Stalno govori da više nema razloga da živi, da je ostala bez svega na svetu, bez muža i ćerke jedinice i da joj utehu pruža i u životu održava samo unukica Jana", priča njena sestra Goca Josivljević iz Novog Pazara.

Kako kaže, ona i ostali rođaci finansijski pomažu Zorici koliko mogu, ali je situacija sve teža.

Foto: Printscreen/Facebook
Foto: Printscreen/Facebook

"Ona nema nikakva primanja, a novac joj treba za lekove, hranu i osnovne životne potrepštine. Za sve to se brinula Jeca, ali od kada nje nema, Zorica je ostala bez ičega, prepuštena je samoj sebi, bolesnoj i jadnoj. Mi smo stotinama kilometara udaljeni od nje, a njoj je svakodnevno potrebna pažnja, da je neko pored nje, da joj se nađe i da ima sa kim da prozbori koju reč", dodaje Goca.

Očeva smrt 2007. godine i kasnije majčina bolest teško su potresli Jelenu. Ipak, svakodnevno se borila sa kućnim i poslovnim obavezama, uvek izdvajajući dovoljno vremena da se posveti majci, brine o njoj i pomogne joj da ozdravi.Pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije. Policijska istraga ni tri meseca nakon njenog ubistva nije dala rezultate.

(Alo/N. Kočović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track