NESVESNO POMOGLI ZLOČINCU: Radenkovi roditelji napravili grešku zbog koje će se TVORAC PISMA IZVUĆI
Foto: Printscreen YouTube

NESVESNO POMOGLI ZLOČINCU: Radenkovi roditelji napravili grešku zbog koje će se TVORAC PISMA IZVUĆI

Crna Hronika -

Uznemirujuće pismo koje je u sredu oko podneva stiglo na kućnu adresu porodice Nikodinović iz Loznice, čiji je osmogodišnji sin Radenko preminuo pre mesec dana posle preloma ruke, danas je predato lozničkoj policiji.

Dečakov otac Milan odneo je pismo u kojem su na najgrublji način izvređani on i njegova supruga Zorica, koja je i primila pošiljku za koju nije mogla ni da pretpostavi kakav sadržaj nosi.

- Pismo sam odneo u nadi da će policija uspeti da utvrdi ko je autor bljuvotina upućenih supruzi i meni. Kako su mi objasnili inspektori, biće teško utvrditi po otiscima ko ga je poslao jer su na papiru sada različiti otisci. Kovertu i pismo držali smo svi, moja supruga, majka i ja, još neki prijatelji kojima sam ga pokazao, tako da su na njemu brojni tragovi prstiju. Meni i nije preterano stalo da saznam ko je to uradio jer sam pretrpeo toliki udarac gubitkom sina da me sada teško može bilo šta toliko uznemiriti. Ne mogu samo da shvatim da se neko na ovaj način bavi našom mukom i da nema obzira prema nekome ko je već mesec dana van sebe od tuge - kazao je Milan posle izlaska iz policijske stanice.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Kako je objasnio, na pismu se ne može jasno videti pečat kojim je poništena markica, tako da nije lako utvrditi ni odakle je pošiljka upućena.

- U policiji su mi objasnili da će pokušati preko DNK analize da pronađu krivca. Da li će uspeti ne znam s obzirom da je pismo bilo u kontaktu sa više ljudi. Kada sam ga nosio u fotokopirnicu i tamo su radnici morali da ga uzmu u ruke, mada sam ja posle toga pismo odmah spakovao u kesu i tako ga i predao policiji. Kod mene je ostala fotokopija. Inače, pismo je adresirano i pisano hemijskom olovkom, a tekst je na papiru iz školske sveske u linije -objašnjava dečakov otac.

UŽAS! Roditelji preminulog Radenka primili ZASTRAŠUJUĆE PISMO

Pošiljka, koja je unela nove nemire u porodicu Nikodinović započeto je rečenicom: "Klošaru, prestani više da se slikaš i daješ izjave u štampi!“, a nastavljeno uvredljivim pitanjima „Zar te nije sramota? Jel se tako žali izgubljeni sin, bedo jedna? Dosta više, ko si ti slepče jedan?“. U pismu se pominje i vlasnik jedne televizije na kojoj su Nikodinovići gostovali u emisiji a autor pošiljke još konstatuje: "Da ste ti i ta tvoja bednica više vodili računa o detetu to se ne bi desilo. Da li će ti biti lakše kad saznaš ko je kriv, šta hoćeš, pare te muče? Marš, đubre jedno!".

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

To pismo je potpisano sa "N.N. Dobrić", ali pretpostavljam da je reč o skraćenici za nepoznatu osobu jer nikoga ko ima te inicijale ne poznajem a da živi u susednom selu. U našem okruženju je Donji i Gornji Dobrić, s kojim se Kozjak graniči, i skoro da nema čoveka ili porodice koju ne poznajem. Sumnjam da je ta osoba bliska doktoru protiv kojeg je Ministarstvo zdravlja podnelo krivičnu prijavu za nesavesno lečenje našeg sina, ali i sam potpis može da bude varka jer, ako je neko želeo da bude anoniman, ne znam zašto bi na kraju pisma napisao odakle je poslato - priča Milan.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track