KURIR TV KRAJ DRAME U LAZAREVCU: Pronađen oteti dečak!
Foto: Printscreen

Policija na nogama

KURIR TV KRAJ DRAME U LAZAREVCU: Pronađen oteti dečak!

Crna Hronika -

LAZAREVAC - N.Đ. (13), brat devojčice iz Lazarevca čija je otmica pokušana, pronađen je danas poslepodne u centru ovog grada.

Rođeni brat devojčice (15) iz Lazarevca koju su oteli, uvukli u auto, silovali, pa izbacili iz vozila, nestao je kada se iz škole vraćao kući, potvrdio je za Kurir njihov ujak Dejan.

Policija je igrom slučaja bili na terenu, radili su na slučaju otmice sestre dečaka, kada je stilga informacija da je on otet. Uzete su izjave od porodice u policijskoj stanici. Dečak je pronađen.

Prema nezvaničninim informacijama postoji mogućnost da je otmica izmišljena. Policija nije dala potvrdu o tome šta se zapravo dogodilo.

Otmičari su otetu devojku ispitivali koliko ima braće, sestara, koliko imaju godina, gde idu u školu, pa je navodno njen brat otet po povratku iz škole. Devojčicu su otmičari izbacili kod vatrogasnog doma, pronašli su je ujak i jedan policajac. Policija radi na detaljima otmice.

Porodica je zvala Kurir da je otet i brat koji je dao ispovest za Kurir mileći da je to bila inicijalna kapisala da otmu njihovog mlađeg sina.

JEZIVA ISPOVEST DEVOJČICE (15) IZ LAZAREVCA ZA KURIR: Udarao me je MOTKOM dok se nisam onesvestila

N. Đ. (13) javio se babi i samo rekao: "Baba, spasite me!"

Policija je obaveštena o svemu.

Podsetimo, petnaestogodišnju N. Đ. dvojica nepoznatih muškaraca otela su preksinoć u Lazarevcu, a nakon brutalnog prebijanja izbacili je iz kola u blizini napuštenog Vatrogasnog doma. Lazarevačka policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcima koji se sumnjiče za otmicu i nedozvoljene polne radnje.

Maloletnica je smogla snage da za Kurir ispriča kroz kakvu je dramu preksinoć prošla.- Krenula sam do komšije po novac kako bih otišla do prodavnice. U ulici se zaustavio sivi „fijat punto“ sa zatamnjenim staklima i muškarac me je pitao da li se poznajemo. Počela sam da trčim, ali je on otvorio zadnja vrata i uvukao me u auto, a onda je počeo da me dodiruje - priča petnaestogodišnjakinja.Ona objašnjava da je u kolima bio još jedan muškarac.- Jedan je ćelav, krupan, na glavi ima tetovažu lava i veliki ožiljak na licu. On mi je udarao šamare i gurao mi glavu u neki beli prah, ali sam se ja otimala. Udario me je motkom tri ili četiri puta, pa je nastavio da me šamara celim putem. Pričao je da me je oteo zbog mog ujaka. Pokrio mi je oči, pa nisam videla gde me vodi - kaže devojka i dodaje da ju je otmičar bacio u neku prostoriju.

Prelom ruke

Naša sagovornica objašnjava da ju je tetovirani muškarac sve vreme udarao, te da joj je od batina slomljena ruka.- Uzeo je moj telefon i slao poruke ujaku Dejanu. Pričala sam mu da me pusti. Od batina sam se onesvestila. Probudila sam se tek u Hitnoj pomoći - priča devojčica.

HOROR U LAZAREVCU: Devojčica oteta i silovana, pa izbačena kod groblja!

(KURIR TV) JEZIVA ISPOVEST DEVOJČICE (15) IZ LAZAREVCA: Udarao me je MOTKOM dok se nisam onesvestila

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track