NIJE DOSTUPAN ZA POLICIJU: Sin Svetozara Marovića na lečenju u Beogradu
Foto: Beta

Dobili nalog za hapšenje

NIJE DOSTUPAN ZA POLICIJU: Sin Svetozara Marovića na lečenju u Beogradu

Crna Hronika -
Sin predsednika Političkog saveta crnogorske vladajuće Demokratske partije socijalista Svetozara Marovića Miloš Marović nalazi se "na medicinskom tretmanu u Beogradu", saopštio je danas njegov advokat Vladan Bojić

PODGORICA - Bojić je preneo obaveštenje roditelja Miloša Marovića da je jutros u njihovu kuću u Budvi došla policija, s nalogom za hapšenje njihovog sina, po nalogu crnogorskog specijalnog tužioca za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Milivoja Katnića. Miloš Marović se dovodi u vezu s nelegalnom prodajom državnog zemljišta u opštini Budva.

Zbog sumnji u malverzacije oko prodaje zemljišta ranije je uhapšena grupa budvanskih lokalnih funkcionera, a među njima je i brat Svetozara Marovića, Dragan Marović. Zbog istih sumnji uhapšena je i strina Svetozara Marovića Mirjana Marović, a nedavno je hapšena, pa potom puštena iz pritvora i Marovićeva kćerka Milena Marović Bogdanović.

Advokat Bojić je specijalnog tužioca Milivoja Katnića obavestio da će Miloš Marović biti dostupan tužilaštvu čim završi medicinski tretman u Beogradu. "Miloš Marović ne namerava da ometa postupak krivičnog izviđaja ili istrage i biće svakako dostupan odmah nakon zadovoljavajuceg razrešenja njegovog zdravstvenog stanja", poručio je Bojić Katniću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track