NOVI DETALJI O UBISTVU PEVAČICE: Ubica je iskalio bes na Jeleni, tukao je čekićem ili tučkom za meso
Foto: Dragana Udovičić

Govor rana po telu i način ubistva

NOVI DETALJI O UBISTVU PEVAČICE: Ubica je iskalio bes na Jeleni, tukao je čekićem ili tučkom za meso

Crna Hronika -

BEOGRAD - Potraga za ubicom Jelene Krsmanović traje i dalje, a policija u obzir uzima sve informacije koje mougu da pomognu u istrazi, a dosadašnje informacije ukazuju da je pevačicu ubio neko ko ju je iz nekog razloga mrzeo.

Sagovornik Kurira iz istrage navodi da potraga za ubicom traje već 10 dana, a sada se utvrđuje i gde su bili članovi porodice, njihovi bliski poznanici i prijatelji u subotu 2. aprila od 15 časova, dakle od trenutka kada je Jelenin muž Zoran rekao da je otišla da trči, pa u narednih pet-šest sati.

- Mi još uvek rekonstruišemo vreme, ali je jedna od predpostavki da je Jelenu dok je bila na nasipu pozvao neko koga je ona poznavala i da je sišla sa nasipa, da je najverovatnije tu ubijena čekićem ili tučkom za meso pošto rane uglavnom odgovaraju obliku tih predmeta koje tražimo, dodaje on.

Izvor iz policije otkriva još zanimljivih detalja.

- Nedvosmisleno je da je Jelenu neko ubio ko ju je iz nekog razloga mrzeo, to govore rane po telu i način ubistva. On je bukvalno taj bes iskalio na nedužnoj ženi. Radi istrage ne možemo da iznosimo mnogo detalja, dodaje sagovornik Kurira i dodaje da su sumnje policije usmerene prvenstveno na Jelenine najbliže.

Prema saznanjima Kurira pevačica je ubijena posla sata pre nego što je njen suprug Zoran shvatio da joj se gubi svaki trag.

- Prema obdukcionom nalazu, smrt je nastupila u subotu 2.aprila izmešu 16 i 17 časova, ali je njen suprug tvrdio da je ona nestala u periodu između 15.30 i 16 časova. Pevačica je imala više od 20 udaraca po telu, a neki između petog i sedmog je bio smrtonosan, kaže Kurirov izvor.

Podaci koji su sada isplivali zahvaljujući Nadi Topčagić. Iz njene izjave da su joj posle stavili periku se naslućuje da je Jelena bila unakažena i da joj je ubica počupao kosu.

- Imala je 30 uboda, morali su periku da joj stave. Ali ona je bila jaka. Ona kad udari u vreću... mene čudi kako je neko moga, to mora da je bilo više ljudi ili da ju je neko od pozadi... to su moje pretpostavke - rekla je Nada Topčagić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track