NOVI DETALJI SMRTI DEČAKA IZ SRBIJE: Mali Filip (5) sa drveta pao u bazen
Foto: Policija DE

TRAGEDIJA U NEMAČKOJ

NOVI DETALJI SMRTI DEČAKA IZ SRBIJE: Mali Filip (5) sa drveta pao u bazen

Crna Hronika -
Poslednji podaci o smrti malog dečaka iz Srbije koji je nestao u utorak govore da se dečak pošto je preskočio ogradu popeo se na drvu sa koga je pao u bazen gde je pronađen mrtav

ŠTRELEN – Dečak Filip (5) koji je pre šest dana sa svojim roditeljima, braćom i sestrama došao u Nemačku iz Srbije pao je sa drveta pravo u bazen.

Kako Kurir saznaje od izvora u diplomatskim krugovima mali Filip se prema njihovim podacima popeo na drvo sa koga je pao direktno u bazen u kome je pronađen mrtav

Potsetimo Filip (5) je u utorak popodne proglašen nestalim. On je u utorak viđen zajedno sa ostalom decom iz jednog azila na teritoriji nekadašnje škole, a nakon toga je nestao!

Prema izjavama policije, njegov leš je pronađen u bazenu na teritoriji nekadašnjeg školskog doma. Oko bazena se nalazi ograda visine od 2,10 metara i i dalje nije jasno kako je dospeo unutra.

Petogodišnjak je patio od epilepsije i nije govorio nemački jezik. I dalje ne mogu da isključe mogućnost da je došlo do smrti usred epileptičnog napada.

Veliki broj policajaca i vatrogasaca je u utorak tražio dečaka. Policija je angažovala i pse tragače. Helikopteri i kamere koje registruju toplotu su pretražile celo područje. Čak su i ronioci istraživali obližnje vodene površine, ali su ipak stigli prekasno zato što je dečak pronađen mrtav.

( E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track