OBESILA BIH PEDOFILA, ZAVEO JE MOJE DETE: Ispovest majke obljubljene devojčice iz Vranja!
Foto: Kurir štampano

HOROR

OBESILA BIH PEDOFILA, ZAVEO JE MOJE DETE: Ispovest majke obljubljene devojčice iz Vranja!

Crna Hronika -

Mesecima je proganja, kupuje joj poklone, hteo je da se oženi njom. A uhapšen je tek kad je izašla slika u novinama, priča Verica Stanisavljević o uhapšenom Nenadu Stevanoviću

VRANJE - Da sam zakon, ja bi ga odmah na vešala! Ogorčena sam na nadležne jer sam tog manijaka već prijavljivala, a on je i dalje bio na slobodi.Ovim rečima počinje ispovest Verica Stanisavljević (43) iz Vranja, majka devojčice (13) koju je mesecima proganjao sugrađanin Nenad Stevanović (37). On je uhapšen posle objavljivanja u medijima fotografije na kojoj je ljubio devojčicu ispred njene škole „Radoje Domanović“ u Vranju.Ona je još deteVerica, inače pomoćna radnica u jednoj vranjskoj firmi, priča da je čitava golgota za nju, njeno dete i porodicu počela u julu ove godine kad je policiji i tužilaštvu prijavila nestanak svoje ćerke.- S Nenadom se upoznala preko Fejsbuka. Otišla je kod tetke, muževljeve sestre, a nije se vratila kući jer ju je Nenad odveo u Vranjsku Banju i hteo da se oženi njom. Sve to sprečila je policija nakon moje prijave i ja sam se nadala da će pedofil tada biti zatvoren. Da sam zakon, ja bih ga vešala - priča očajna majka.Međutim, tužilaštvo je tada donelo odluku da ne pokrene krivični postupak.- Nakon razmatranja dokaza u predistražnom postupku, a naročito zbog činjenice da je maloletna svojom voljom i inicijativom zvala Nenada Stevanovića i krenula s njim, da je on nije prisilio ni terao na to, utvrđuje se da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv Stevanovića - navodi se u saopštenju tužilaštva koje nam je pročitala Verica.Može otac da joj budeNa pitanje da li se ćerka možda zaljubila u čoveka koji može da joj bude otac, Verica odgovara:- Ona je dete, džabe joj pričaš kad je on zavodi ispred škole. Srećom, oni nisu bili zajedno. Ona je obećala da neće više nikada da se vidi s njim, ali... Zvao me je oslovljavajući me sa „nano“ da ga navodno opravdam kod policije da ga ne zatvore. On joj kupuje poklone, od igračaka do parfema. I drugarice su joj govorile i sve je prihvatala dok se on ne pojavi.

Jezivo... Stevanović ljubi učenicu sedmog razreda ispre škole
Jezivo... Stevanović ljubi učenicu sedmog razreda ispre škole

Majka priča da je ponovo prijavila pedofila kad je ćerka u ponedeljak pokušala da se otruje.- Ona se uplašila da će Nenad da nas ubije, kako joj je pretio. Kupila je „analgin“ i popila nekoliko tableta. I mene je, verujte, strah od manijaka, strah me je da izađem do prodavnice. I muž ima zdravstvenih problema, samo što je napustio bolnicu - priča naša sagovornica i dodaje:- Šta sam ja prebrodila i koliko sam suza prolila samo moja duša zna. Pričala joj sam i pričala. Udala sam se sa 25 godina. Imam dvoje dece, dve ćerke, nemam dvadeset. Starija ćerka ima 15 godina i ona se udala mlada, ali sporazumno smo odobrili taj brak. Mislim da je sve ovo krenulo otkad se starija ćerka udala. Pritiskali smo je zbog te veze. Taj manijak joj je govorio: „Celu porodicu ću da ti pobijem“. Ona je u strahu. Mi smo zbog svega bili preplašeni i vodili smo je do škole i čekali posle časova. Kod pedagoga i psihologa, svuda smo išli.Bolestan čovek- On je bolestan čovek, i to pokazuju poruke koje šalje detetu. Sada je drugo vreme i društvene mreže utiču na decu, menjaju ih nagore - kaže očajna majka.Kako saznajemo, Nenad Stevanović je radnik rudnika „Grot“ u Krivoj Feji.

Posle saslušanjaSTEVANOVIĆ KONAČNO U PRITVORUNa predlog tužioca, sudija za prethodni postupak je Nenadu Stevanoviću (37) iz Krive Feje odredio pritvor do 30 dana. Stevanović je saslušan u subotu u tužilaštvu.Kako je u petak saopštila PU Vranje, njemu je prethodno određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Osumnjičeni se, prema navodima policije, tereti da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad jednim detetom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track